Διονύσης Μακρής: Το ψέμα στον Ανδρέα Μικρούτσικο για να μην μπει στο Fame Story

Διονύσης Μακρής

"Ανδρέα, συγγνώμη, το μαθαίνεις πρώτη φορά σήμερα" ομολόγησε ο Διονύσης Μακρής.

Με αφορμή την επιστροφή στις Αθηναϊκές πίστες, ο Διονύσης Μακρής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γοητευτικός τραγουδιστής αποκάλυψε το «ψέμα» που είχε πει στο παρελθόν στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Μακρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα πάρει έναν φίλο από τη Θεσσαλονίκη, την περίοδο που βρισκόμουν πάνω και κατεβήκαμε για τις οντισιόν του πρώτου Fame Story. Πέρασα όλες τις οντισιόν και το τελευταίο βήμα, εφόσον κάναμε εξετάσεις σε μια κλινική, ήταν να συναντηθείς με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για να σου κάνει μια συνέντευξη. Από εκείνον εξαρτιόταν εάν θα έμπαινες τελικά στο σπίτι».

«Μου ανακοίνωσε ότι «περνάς στους 16 και είσαι μέσα στο σπίτι». Τελικά όμως άλλαξαν τα πράγματα μετά, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι δεν μπορώ να πάω γιατί είχα θέμα με τις κάμερες και τα μικρόφωνα. Έτσι δηλαδή του είπα».

«Η αλήθεια είναι ότι είχα υπογράψει με γνωστό νυχτερινό μαγαζί για αρκετά χρόνια. Είχα πάρει ήδη χρήματα και από την εταιρεία και από το νυχτερινό μαγαζί για τη συνεργασία μας. Ανδρέα, συγγνώμη, το μαθαίνεις πρώτη φορά σήμερα» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Διονύσης Μακρής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.