Διονύσης Μακρής: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν απίκο ακόμα και αν τον έπαιρνα τηλέφωνο στις τρεις τη νύχτα»

Διονύσης Μακρής

"Ζητούσα ότι θέλω να του μιλήσω, ξυπνούσε, ερχόταν, με άκουγε και φρόντιζε να είναι καλά η ψυχολογία μου" θυμάται ο Διονύσης Μακρής.

Στο αφιέρωμα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο συνέβαλε ο Διονύσης Μακρής, την Τετάρτης, στην Super Κατερίνα του Alpha. Ο γοητευτικός ερμηνευτής γύρισε πίσω στον χρόνο και την εποχή όπου συμμετείχε στο τάλεντ σόου Dream Show και ο αγαπημένος παρουσιαστής φρόντιζε να είναι καλή η ψυχολογία του καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Ειδικότερα, ο Διονύσης Μακρής εκμυστηρεύτηκε πως «με έχει στηρίξει πολύ στα πρώτα μου βήματα και έπειτα, κυρίως όταν ήμουν στο Dream Show στον Alpha που το παρουσίαζε ο Ανδρέας. Τον χρειάστηκα αρκετές φορές όταν ήμασταν στο σπίτι και ήταν απίκο ακόμα και αν τον έπαιρνα τηλέφωνο στις τρεις τη νύχτα. Έμπαινα δηλαδή μέσα στην παραγωγή, ζητούσα ότι θέλω να μιλήσω στον Ανδρέα, ξυπνούσε, ερχόταν, με άκουγε και φρόντιζε να είναι καλά η ψυχολογία μου».

«Ανδρέα, ειλικρινά σου εύχομαι από την ψυχή μου να έχεις πάντα υγεία. Δεν το βάζεις κάτω ποτέ, το γνωρίζω αυτό, να μην τα βάλεις και ποτέ κάτω γιατί η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω και το ξέρεις πολύ καλά εσύ αυτό. Να είσαι έτσι πάντα αναρχικά κιμπάρης».

«Είναι παιδί τζιμάνι, συναισθηματικός, αντράκος, μαγκάκος, ωραία φωνή αλλά είναι ντόμπρος. Είναι αυτό που είναι, είναι αυθεντικός. Τον παραδέχομαι. Δηλαδή τον είδα τότε, τον είδα και πριν από ένα μήνα, ο Διονύσης που ήξερα είναι ο Διονύσης που είδα και θα είναι ο Διονύσης και της επόμενης ημέρας. Ένα παιδί που αξίζει τον κόπο να βρίσκεται στα πράγματα γιατί και καλή αισθαντική λαϊκή φωνή έχει και γιατί είναι μάγκας» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον λαϊκό τραγουδιστή στον αέρα της εκπομπής του Alpha.