Διονύσης Μακρής: «Ήταν μια περίοδος σκοτεινή, με κλειστά στόρια, στη ζωή μου»

Διονύσης Μακρής

"Με όλα αυτά που μας συμβαίνουν δεν είναι κάτι που αποτελεί ταμπού" δηλώνει, μεταξύ άλλω, ο Διονύσης Μακρής στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη.

Στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας επέστρεψε ο Διονύσης Μακρής μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Ο γοητευτικός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα όπου και μίλησε για την δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε, τον πρώτο του γιο, την γνωριμία με την σύζυγο του που έφερε και τον δεύτερο του γιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Μακρής ομολόγησε με ειλικρίνεια πως «το 99% των ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα έχουν περάσει τουλάχιστον από την κατάθλιψη. Με όλα αυτά που μας συμβαίνουν δεν είναι κάτι που αποτελεί ταμπού. Εκείνη η εποχή ήταν σκοτεινή, με κλειστά στόρια, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν θέλεις να βλέπεις άνθρωπος. Το ξεπέρασα όμως μόνος μου αν και χρειάστηκε καιρός».

«Ο μεγάλος μου γιος ζει στο Λονδίνο με τη μητέρα του τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι πάρα πολύ καλά και σήμερα είναι 23 χρονών. Δεν παντρευτήκαμε ποτέ με την μητέρα του γιατί ήμασταν πολλοί μικροί, στα 17 εγώ αλλά το έχω φυσικά αναγνωρίσει το παιδί. Υπήρχε ένα πρόβλημα με την ακοή του στη γέννα και οι γιατροί μάς είχαν πει πως ήταν ελάχιστες οι πιθανότητες. Έβαλε ακουστικό σήμερα είναι μια χαρά»

«Την σύζυγο μου την γνώρισα ως θαυμάστρια,. Έχουμε δέκα χρόνια διαφορά, μιας και όταν εγώ ήμουν 23 η γυναίκα μου ήταν 13 και ερχόταν ως κοριτσάκι να με δει και να μου ζητήσει αυτόγραφο. Μετά από πολλά χρόνια, περίπου είκοσι, έτυχε και βρεθήκαμε σε ένα σχήμα που ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήρθε να με ακούσει ως γυναίκα πλέον και μου είπε αυτή την ιστορία» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Διονύσης Μακρής στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Καναλιο.