Διονύσης Μακρής: «Έφτασα τα 130 κιλά, είχα άλλον έναν άνθρωπο επάνω μου»

Διονύσης Μακρής

"Δεν μπορούσα να σκύψω να δέσω το παπούτσι μου σε κάποια φάση" εξομολογήθηκε ο Διονύσης Μακρής.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Διονύσης Μακρής στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»  στο OPEN. Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στις Αθηναϊκές πίστες, με ολόφρεσκο τραγούδι και μίλησε για όλα.

Η απομάκρυνση από τα φώτα της δημοσιότητας, τα λάθη στη διαδρομή, τα πολλά παραπανισια κιλά και η πρόταση για το Survivor σε πρώτο πλάνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Μακρής σημείωσε χαρακτιστικά πως «δεν θα άλλαζα τίποτα στην πορεία μου. Είμαι ευχαριστημένος έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αν και φυσικά με λάθη πολλά. Λόγω και της νιότης, ήμουν 23 χρονών τότε χωρίς να έχω την εμπειρία. Και στη δουλειά μου έκανα λάθη και στα live μου ίσως έκανα λάθη πολλά και στις συνεργασίες μου. Προσωπικά ίσως έκανα και ο ίδιος λάθη με τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν αλλά έγιναν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και προχωράμε μπροστά».

«Στην καραντίνα πήρα αρκετά κιλά. Στη ζωή μου όλη δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα 85 κιλά. Στην καραντίνα όμως έφτασα τα 130! Έχασα, λοιπόν 52 κιλά και τώρα είμαι 78. Τα έχασα σε έναν χρόνο με πολύ δύσκολη και σκληρή δουλειά. Έκανα ποδήλατο πάρα πολλά χιλιόμετρα έκανα αερόβια γυμναστική, έκανα crossfit, συγκεκριμένες ασκήσεις και διατροφή με διατροφολόγο. Τα έκανα λόγω υγείας γιατί δεν μπορούσα να σκύψω να δέσω το παπούτσι μου σε κάποια φάση. Στον ύπνο μου, ας πούμε, είχα προβλήματα με την αναπνοή μου και είχα άλλον έναν άνθρωπο επάνω μου. «Σαν πορτιέρης έγινε» μου έλεγαν και πολλά τέτοια. Τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ απλά δεν είναι και ότι καλύτερο, όταν ξεκινάς να κάνεις την προσπάθεια σου, να ακούς αυτά

«Για το Survivor μου έγινε πέρυσι πρόταση αλλά έκανα χειρουργείο, την περίοδο που μου τηλεφώνησαν, κύστη κόκκυγος. Ήμουν στο κρεβάτι για πάρα πολύ καιρό, οπότε δεν μπορούσα να πάω εκεί, να κοιμάμαι σε σανίδια και να τρέχω στα αγωνίσματα. Εδώ δεν μπορούσα να κατέβω από το κρεβάτι, οπότε δεν έγινε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Διονύσης Μακρής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.