Διονύσης Μακρής: «Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έλειψα τόσα χρόνια»

Διονύσης Μακρής

"Δεν πολυτραγουδούσα και τώρα αποφάσισα να ξανακατέβω" παραδέχθηκε ο Διονύσης Μακρής.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Διονύσης Μακρής με αφορμή την μεγάλη του επιστροφή στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ο όμορφος τραγουδιστής, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία «Απόλαυση» και για σειρά ετών πρωταγωνίστησε ως πρώτο όνομα σε μεγάλα σχήματα, μίλησε για τις αλλαγές στην ζωή του, τα πολλά παραπανίσια κιλά που έχασε και το

Ειδικότερα, ο Διονύσης Μακρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην Αθήνα επιστρέφω μετά από 8 χρόνια. Δεν πολυτραγουδούσα και τώρα αποφάσισα να ξανακατέβω και να ξεκινήσω εδώ στο Bodega με τα παιδιά που γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Στην περίοδο της καραντίνας πήρα αρκετά κιλά και μετά έβαλα στόχο να τα χάσω. Έχασα 52 κιλά! Έφτασα τα 130 και τώρα είμαι 78 κιλά».

«Πρόσφατα παντρεύτηκα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τόσα χρόνια έλειπα από την Αθήνα. Επειδή δημιουργήσαμε μια οικογένεια με την γυναίκα μου. Σήμερα το παιδάκι μας είναι ενός έτους και η σύζυγος μου είναι αστυνομικός» συμπλήρωσε ο Διονύσης Μακρής στην Ευάννα Ζουμπούρογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.