Διονύσης Ατζαράκης για Γιώργο Κοψιδά: «Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι το έκανα καλοπροαίρετα»

Διονύσης Ατζαράκης

"Αν θεωρούσα ότι σε κάτι είχαν δίκιο, δεν θα το είχα βγάλει εξ αρχής το βίντεο", παραδέχεται ο γνωστός stand-up comedian.

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τετάρτης (3/1) ο Διονύσης Ατζαράκης. Ο γνωστός stand-up comedian μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή του θεατρική συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τη μοναδική φορά που αισθάνθηκε την ανάγκη να επικοινωνήσει με άνθρωπο που σατίρισε σε βίντεό του.

«Το stand-up comedy βρίσκεται σε ανοδική πορεία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, εγώ το κάνω περίπου 18 χρόνια τώρα. Εγώ ανέκαθεν προσπαθούσα να είμαι ο αστείος της παρέας, μου φαινόταν εντυπωσιακό», δηλώνει ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Στο θέατρο που είμαι τώρα με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπήρχε το κείμενο έτοιμο από την αρχή και μου είπε ο Λάκης: έλα. Τον ρώτησα εάν μπορώ τα δικά μου κομμάτια να τα γράψω εγώ. Εννοείται ότι μου ζητούσε σε κάποια σημεία να γίνονται συγκεκριμένα πράγματα στην πλοκή. Τα έγραφα εγώ και του τα έστελνα», ανέφερε στη συνέχεια ο γνωστός κωμικός.

«Φυσικά και υπήρξαν βίντεό μου που προκάλεσαν αντιδράσεις. Αν θεωρούσα ότι σε κάτι είχαν δίκιο, δεν θα το είχα βγάλει εξ αρχής το βίντεο, γιατί κι εγώ τα ψάχνω. Είχα κάνει, ας πούμε, ένα βίντεο-παρωδία για τη ζωή του Ιησού και έφαγα απίστευτο κράξιμο αλλά πήγε και πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος είναι γενικά πολύ ευαίσθητος όταν ακουμπάς θέματα γύρω από τη θρησκεία», παραδέχεται ο Διονύσης Ατζαράκης σε άλλο σημείο.

«Είχα κάνει πρόσφατα ένα βίντεο με δηλώσεις από μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιώργος Κοψιδάς, όπου μιλούσε για το σεξ. Στα αποσπάσματα που έκοψε το Luben δεν φαίνεται ότι ο Γιώργος τρόλαρε, στην ολόκληρη συνέντευξη που έκατσα και είδα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο.

Εγώ πήρα τις απαντήσεις του και μόνταρα τις ερωτήσεις, βγήκε κάτι εντελώς σουρρεάλ. Οπότε του έστειλα ένα μήνυμα και του είπα ότι έχει βγει αυτό, το έκανα πολύ καλοπροαίρετα. Ήταν πολύ χαλαρός, μου είπε: μην το σκέφτεσαι καν, μου άρεσε πάρα πολύ», εξομολογείται ο Διονύσης Ατζαράκης στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.