Διονύσης Ατζαράκης: «Δεν μετανιώνω για τους ΠΕΔΕΣ, ήταν ο τρόπος για να μπω στην τηλεόραση»

Διονύσης Ατζαράκης

«Κάναμε ό,τι κάνουν όλες οι μεσημεριανές εκπομπές. Σχολιάζαμε την επικαιρότητα και το κάναμε με καμάρι».

Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/2) ο Διονύσης Ατζαράκης. Ο δημοφιλής κωμικός και YouTuber μίλησε για την πορεία του στον χώρο της κωμωδίας, τα περάσματα που έχει κάνει από την τηλεόραση, καθώς και για τη φετινή του θεατρική συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Ήταν μία συνειδητή απόφαση ότι θα σατιρίζω μέσα από τη δουλειά μου. Ήταν μία προσωπική ανάγκη, το βρίσκω ενδιαφέρον και με ιντριγκάρει. Δεν έχω στόχο να δώσω γροθιά στο στομάχι, βασική μου προτεραιότητα είναι να είναι αστείο ένα βίντεο. Δεν θέλω απλώς να κουνάω το δάχτυλο», δηλώνει ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Προσπαθώ να μην ξεχνάω ότι η βασική μου δουλειά είναι το να είμαι κωμικός και να προσφέρω γέλιο στον κόσμο. Θα σατιρίσω κάτι μόνο αν μου βγαίνει αβίαστα», παραδέχεται ο γνωστός YouTuber.

«Υπήρχε μία εκπομπή στον Alpha, μεσημεριανή, που λεγόταν ΠΕΔΕΣ. Ήμουν εκεί απλώς χωρίς μούσια και με κοντά μαλλιά, μία πρώιμη εκδοχή μου. Κάναμε ό,τι κάνουν όλες οι μεσημεριανές εκπομπές. Ήμουν με την Τσολάκη, τον Λαγούτη, την Κουρτίδου και τον Ζησάκη», απαντά ο Διονύσης Ατζαράκης για την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά.

«Σχολιάζαμε την επικαιρότητα και το κάναμε με καμάρι. Ήταν ένας τρόπος να μπω στην τηλεόραση, δεν το μετανιώνω καθόλου, επουδενί», επισημαίνει ο Διονύσης Ατζαράκης στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.