Διονύσης Αλέρτας: «Στην Ελλάδα δεν έχω ζηλέψει κανέναν σεφ»

Διονύσης Αλέρτας

"Χυλόπιτες έχω φάει ένα σωρό, είναι το χόμπι μου. Έχω ρίξει κιόλας. Έκανα πρόταση γάμου και την πήρα πίσω", εξομολογείται ο Διονύσης Αλέρτας.

Ο Διονύσης Αλέρτας διακρίνεται μεταξύ άλλων και για την αφοπλιστική ειλικρίνειά του στις συνεντεύξεις. Αυτή τη φορά είπε αρκετά, στο Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

«Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι σεφ. Στην Ελλάδα δεν έχω ζηλέψει κανένα. Βλέπουμε κάθε μέρα στην τηλεόραση πολλούς που είναι πυροτεχνήματα και μετά εξαφανίζονται.

Μικρός ήμουν σαν μπάλα, κοντός και χοντρός.

Έχω σχεδόν 65 τατουάζ, δεν τα μετράω.

Χυλόπιτες έχω φάει ένα σωρό, είναι το χόμπι μου. Έχω ρίξει κιόλας. Έκανα πρόταση γάμου και την πήρα πίσω. Δεν το πιστεύεις εσύ που το λες, δεν το πιστεύει και η άλλη που τη δέχεται.

Το να είσαι με τον σύντροφό σου και να τραβήξεις ένα βιντεάκι, μπορεί να γίνει, μπορεί να μη γίνει. Το να το τραβάει κάποιος άλλος είναι το παράξενο. Όταν το δημοσιοποιείς εσύ, είσαι ξεφτίλας.

Δεν νιώθω άσχημα όταν με φλερτάρει ένας άντρας, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Είναι μέχρι που επιτρέπεις εσύ να συνεχίζει το φλερτ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Διονύσης Αλέρτας.