Διονύσης Αλέρτας: Ο λόγος που δεν μπήκε στο Nomads και η ατάκα – φωτιά για τη… Ferrari του!

Διονύσης Αλέρτας

Ο Διονύσης Αλέρτας έδειξε τα τατουάζ του on camera και έκανε αποκαλύψεις

Ήταν από τα πρώτα ονόματα που θεωρούνταν σίγουρα για το Nomads, ωστόσο ο Διονύσης Αλέρτας έμεινε εκτός του ριάλιτι του ΑΝΤ1.

«Με είχαν φωνάξει στον ΑΝΤ1. Ενθουσιάστηκα με την ιδέα να πάω εκεί και να ζήσω όλο αυτό στις Φιλιππίνες, αλλά κατάλαβα ότι ήταν δύσκολο να λείψω από την Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχω πάρα πολλές. Ενώ είχα υπογράψει, κατέληξα ότι δεν μπορώ να πάω» είπε ο Διονύσης Αλέρτας «Στη φωλιά των Κου Κου».

[dfp_ads id=236982]

«Δεν έγινε κάτι με τις ιατρικές εξετάσεις. Δεν το έμαθα ποτέ αν πέρασα τις ψυχολογικές εξετάσεις, αλλά πιστεύω αν πέρασα, πέρασα στα όρια. Πήγα να το μαζέψω να μην είμαι ο εαυτός μου καθαρά, αλλά μου έφευγε λίγο ο Αλέρτας» πρόσθεσε ο γνωστός Chef Pâtissier.

Σε παλιότερη δήλωση του στον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Διονύσης Αλέρτας είχε δώσει επική απάντηση σε ερώτηση σχετική με το αν έχει τατουάζ σε επίμαχα σημεία. Αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παρακάτω… «Τη Ferrari μόνο την πλένεις, τη γυαλίζεις και την αφήνεις στο παρκινγκ», είπε και η Κατερίνα Καραβάτου δεν πίστευε στα αυτιά της.