Διονύσης Αλέρτας: «Με εκμεταλλεύτηκε και την εκμεταλλεύτηκα όσο μπορούσα, ήταν τίμια η συναλλαγή»

Διονύσης Αλέρτας

"Το να ανεβάσω το παιδί μου στα social media με μία φατσούλα στο πρόσωπο είναι σαν να ανεβάζω το αυτοκίνητό μου με κουκούλα. Ποιος ο λόγος να το κάνω;", δηλώνει ο γνωστός chef patissier.

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Διονύσης Αλέρτας. Ο γνωστός chef patissier ανοίγει τα χαρτιά του και μεταξύ άλλων αναφέρεται στις σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, την εμπειρία του από την τηλεόραση αλλά και την αναγνωρισιμότητα που αυτή του προσέφερε.

«Δεν μου έχουν κάνει κάποια πρόταση για την τηλεόραση αλλά και να μην είμαι δεν έγινε και τίποτα. Δεν είχα μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές όταν ήμουν στην τηλεόραση απλά υπάρχει περισσότερη αναγνωρισιμότητα, βρίσκεις πιο εύκολα ένα τραπέζι σε ένα μαγαζί», δηλώνει ο Διονύσης Αλέρτας.

«Εγώ προτίμησα να την εκμεταλλευτώ όσο μπορούσα, με εκμεταλλεύτηκε κι αυτή, γιατί πήγαινα σε εκπομπές κι έφτιαχνα γλυκά. Οπότε νομίζω πως ήταν τίμια η συναλλαγή», τονίζει.

«Στο MasterChef δεν θα πήγαινα, γιατί δεν μου αρέσει η φιλοσοφία του παιχνιδιού. Έχω γράψει και κάποια – όχι τόσο κολακευτικά – πράγματα. Ούτε να κάνω εκπομπή μόνος μου θα μπορούσα», απαντά ο Διονύσης Αλέρτας για το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε κάποιο τηλεοπτικό project.

Όσον αφορά τα σχόλια που δέχεται για τις φωτογραφίες του ανήλικου παιδιού του, τις οποίες δημοσιεύει στα social media, ο Διονύσης Αλέρτας σημειώνει:

«Το να ανεβάσω το παιδί μου στα social media με μία φατσούλα στο πρόσωπο είναι σαν να ανεβάζω το αυτοκίνητό μου με κουκούλα. Ποιος ο λόγος να το κάνω; Η σχέση μου με την πρώην σύζυγό μου έχει τα προβλήματα που έχει κάθε χωρισμένο ζευγάρι. Τα αντιμετωπίζουμε και όλα καλά».

«Μην κάθεσαι σε ένα σπίτι μόνο για να κάθεσαι, οι φωνές και οι τσακωμοί επιστρέφουν στο παιδί. Οπότε βρίσκεις τη δύναμη, χωρίζεις και είσαι πιο ευτυχισμένος. Σελίδα έχω αλλάξει στη ζωή μου, το έχω διαβάσει όλο το βιβλίο. Αν θέλω να κάνω κάτι, θα το κάνω. Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν», επισημαίνει κλείνοντας για την προσωπική του ζωή ο Διονύσης Αλέρτας.