Διονύσης Αλέρτας: «Έχουμε ένα παιδί μαζί, δεν μπορούμε να είμαστε τσακωμένοι»

Διονύσης Αλέρτας

"Το απόγευμα είναι αφιερωμένο στον γιο μου. Τον βλέπω κάθε μέρα, όσες φορές θέλω" δήλωσε ο Διονύσης Αλέρτας.

Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε στο Πρωινό μας για τις εκπομπές μαγειρικής, τον χωρισμό του και την καθημερινή επαφή με τον γιο του και τις στιγμές που μοιράζεται μαζί του στο διαδίκτυο.

«Έχουν κουράσει. Το ξέρει κι ο κόσμος και τα παιδιά που το κάνουν. Εδώ δεν υπάρχουν μάγειρες να δουλέψουν στα νησιά. Δεν πήγα ως guest. Είχα μια κόντρα με την παραγωγή. Δεν με αντιπροσωπεύει και το ύφος που παρουσιάζουν την δουλειά μας, ούτε με φώναξαν κι ούτε ήθελα να πάω. Τίμιο. Δεν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά που να μου τρώει πολύ χρόνο. Με βοήθησε, εκμεταλλεύτηκα, με εκμεταλλεύτηκαν, οπότε πήρα όσα μπορούσε να μου δώσει. Δεν νομίζω ότι μπορεί να μου δώσει κάτι άλλο. Μακάρι να μου δώσει κάτι άλλο και να βγάλω λεφτά από την τηλεόραση. Δεν έχω βγάλει, οπότε…» είπε ο Διονύσης Αλέρτας.

«Το απόγευμα είναι αφιερωμένο στον γιο μου. Τον βλέπω κάθε μέρα, όσες φορές θέλω. Με την πρώην γυναίκα μου έχουμε τέλεια σχέση γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε τσακωμένοι. Είναι πολύ μικρός να καταλάβει κάποια πράγματα, αν κι είναι πάρα πολύ έξυπνος. Έχει πάρει από εμένα, αλλά δεν νομίζω ότι έχει καταλάβει.» πρόσθεσε.

«Μου βάζει ο άλλος φατσούλες στο πρόσωπο του παιδιού του, αλλά με το που σκάσει η πρόταση για διαφήμιση θα βγει η φατσούλα από το πρόσωπο του παιδιού. Μην τα παρουσιάζουμε όπως θέλουμε ότι είναι κακό να φαίνεται το παιδί στο διαδίκτυο, αλλά όταν σου σκάσουν τα λεφτά δείξε το. Εγώ δείχνω το παιδί μου, λεφτά δεν παίρνω και το χαίρομαι. Τι να δείξω; Τα πόδια και τα δάχτυλα;» έκλεισε ο Διονύσης Αλέρτας.