Διονυσία Κουκίου: «Τρόμαξα πολύ με την αρπαγή μου, δεν είχα επαφή με το περιβάλλον»

Διονυσία Κουκίου

"Ήθελαν λεφτά, κοσμήματα. Δεν παίρνω τίποτα πολύτιμο πάνω μου πλέον" δήλωσε η Διονυσία Κουκίου.

Η Διονυσία Κουκίου έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή. Η Σταρ Ελλάς 2008 μίλησε μεταξύ άλλων για την αρπαγή της από ληστές πριν από δύο χρόνια και για την προσωπική της ζωή.

«Εύχομαι να μην τύχει σε άνθρωπο. Τρόμαξα πολύ με την αρπαγή. Έχει γράψει μέσα μου, να μην τύχει σε άνθρωπο. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πλέον. Ήταν 7:30 το πρωί και ήθελα να πάω στο μαγαζί μου στην Πάτρα, μπήκα στο αυτοκίνητο και με πήραν τρία άτομα. Μου φάνηκε αιώνας, δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν. Ήταν σκοτάδι. Θυμάμαι μετά που ήταν μέρα έξω. Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον. Ήθελαν λεφτά, κοσμήματα. Δεν παίρνω τίποτα πολύτιμο πάνω μου πλέον» περιέγραψε η Διονυσία Κουκίου.

«Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να τη βγάζω προς τα έξω για πολλούς λόγους. Ειδικά να μιλάω για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου, πιο ώριμη, ξέρω τι θέλω πραγματικά. Δεν με νοιάζει αν θα βγει κάτι, ξέρω τι θέλω και πού στοχεύω. Θέλω να έχω ψυχική ηρεμία. Πρώτη φορά θα σου πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη» απάντησε για το αν είναι ερωτευμένη.