Διονυσία Γεωργιάδου: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας, δεν έχουμε επιλογή»

Διονυσία Γεωργιάδου

"Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι", δηλώνει για την τραγωδία στα Τέμπη η πρώην σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου.

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε η Διονυσία Γεωργιάδου. Η γνωστή μουσικός αναφέρθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, εκφράζοντας την κατανόηση και τα θερμά συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχασαν τους συντρόφους τους, αφού η ίδια έχει χάσει τον δικό της, τον ηθοποιό Πάνο Νάτση, σε τροχαίο.

«Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθουν οι άνθρωποι. Όλοι οι άνθρωποι που περνούν μια τέτοια απώλεια, περνούν δύσκολα. Εύχομαι να το περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται», ανέφερε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου.

«Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας, δεν έχουμε επιλογή. Οπότε ας το κάνουμε όσο πιο αξιοπρεπώς και καλύτερα γίνεται», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τον νέο κύκλο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», ο οποίος θα γυριστεί με νέο ηθοποιό στη θέση του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, η Διονυσία Γεωργιάδου απαντά: «Δεν ξέρω αν θα κρατήσει την ίδια ιστορία ή αν θα την αλλάξει. Είμαι όμως σίγουρη ότι ο Γιώργος θα κάνει αυτό που πρέπει, με πολλή αγάπη και σεβασμό στον Πάνο».