Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα με αφορμή νέα της επαγγελματικά σχέδια. Η τραγουδίστρια, που υπήρξε σύντροφος του Πάνου Νάτση, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια, τη δύναμη και τα όνειρά της και στη μνήμη του ηθοποιού.
«Δεν έχω δει στις Σέρρες ακόμα… γενικότερα δεν παρακολουθώ πάρα πολύ τηλεόραση». Στην ερώτηση αν ο χρόνος είναι γιατρός, απάντησε: «Δεν έχω κάποια απάντηση σ’ αυτό. Μπορεί να είναι αυτό, μπορεί να είναι γενικότερα ότι οι σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι και στα καλύτερά τους. Υπάρχει ένα γενικό κλίμα… λάθος προσωπικών σχέσεων».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μιλώντας για τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων, σημείωσε: «Εγώ τα έχω δοκιμάσει όλα. Έχω πάει σε ειδικό, έχω κάτσει με τον εαυτό μου, έχω κοινωνικοποιηθεί πάρα πολύ. Δεν υπάρχει καμία συνταγή, όποιος δίνει συμβουλή σ’ αυτό είναι κουτός. Ο άνθρωπος είναι δυνατότερος απ’ ό,τι πιστεύει. Κάθε φορά που έχουμε ένα τραύμα, είναι δώρο, γιατί το κουβαλάμε και μπορούμε να το γεμίσουμε και να το κάνουμε κάτι δημιουργικό».
Για τους ανθρώπους που «φεύγουν», είπε: «Όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε, τους κουβαλάμε μέσα μας. Τους νιώθω όχι όμως με την έννοια του φαντάσματος, με την έννοια της αγάπης μου προς αυτές τις προσωπικότητες».
Αναφερόμενη στην επιθυμία της για υιοθεσία, δήλωσε: «Θέλω πάρα πολύ, είναι απ’ τα όνειρά μου αυτό κάποια στιγμή θα το κάνω», ενώ αποκάλυψε: «Γράφω ποιήματα ολόκληρα, βιβλία ολόκληρα… Κάθε φορά που μαλώναμε με τον Πάνο του έγραφα γράμματα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ