Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Δεν ξέρω τι δουλειά έκανε ο πατέρας μου»

Δημοσθένης Παπαδόπουλος

"Ο πατέρας μου δεν με έχει δει ποτέ να παίζω στο θέατρο", εξομολογείται ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος κάθισε στο καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης και έκαναν αίσθηση οι εξομολογήσεις για τον πατέρα του. Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά πως δεν γνωρίζει τι δουλειά έκανε ο πατέρας του, ενώ δεν έχει πάει να τον δει ποτέ στο θέατρο.

«»Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος που δύσκολα εξέφραζε αγάπη και τρυφερότητα. Αυτό είχε τα θέματά του, αλλά την ίδια στιγμή με δυνάμωσε κιόλας. Δεν νιώθω πια ούτε θυμό, ούτε οργή, μόνο αγάπη.

Πριν γεννηθώ εγώ ξέρω τι δουλειές έκανε: ταξιτζής, είχε μάντρα οικοδομών κλπ… Από εκεί και μετά δεν ήξερα. Μου είχε πει «όταν σε ρωτάνε θα λες ιδιωτικός υπάλληλος». Δεν ήξερα ποτέ. Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Πάντως δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα οικονομικό», είπε ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

«Ο πατέρας μου δεν με έχει δει ποτέ να παίζω στο θέατρο. Δεν το προσκάλεσα να έρθει στο θέατρο. Δεν το κάνει πια από άρνηση, ίσα ίσα που καμαρώνει με τους φίλους του στο καφενείο. Το κάνει απλά επειδή δεν του περνάει από το μυαλό ότι το παιδί μπορεί να χρειάζεται να πάω να το δω», ανέφερε ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.