Η δημοσιογράφος επιστρέφει σε άλλο κανάλι με δική της εκπομπή!

Κάνει πρεμιέρα μέσα στο Μάρτιο...

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, η επί χρόνια δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη που επί σειρά ετών βλέπαμε στο Καλημέρα Ελλάδα, επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή.

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Η εκπομπή «They made it» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 14:30, στην ΕΡΤ 3. Το «The made it» παρουσιάζει το προφίλ και τους ανθρώπους εταιρειών που εξάγουν προϊόντα ή υπηρεσίες στο εξωτερικό. Μέσα από προσωπικές μαρτυρίες-συνεντεύξεις ανακαλύπτουμε την διαδρομή, τα όνειρα και τις ενέργειες των ανθρώπων να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις αγορές του κόσμου. Σκοπός της εκπομπής είναι ο παραδειγματισμός του κοινού σε πρακτικές εξωστρέφειας και η δημιουργία κινήτρων για νέους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Σκηνοθέτης της εκπομπής είναι ο Βαγγέλης Τρεμόπουλος, ενώ η εταιρία παραγωγής είναι η Βρετανική, N-Trance09 Ltd, με έδρα στο Λονδίνο. Γι’ αυτό το λόγο και κάποια από τα γυρίσματα έχουν γίνει στο Λονδίνο με Έλληνες που έχουν ξεχωρίσει εκεί.

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Μέσα από την εκπομπή θα γνωρίσουμε σπουδαίους νέους, όπως «τον ντοματά της Καρδίτσας” Αλέξανδρο Γκουσιάρη πού τα προϊόντα του κατέκτησαν ήδη την Ευρώπη και τώρα και την Αμερική, τα παιδιά με τα ξύλινα γυαλιά από την Σύρο, την παραγωγή αλλά και εξαγωγή κράνων στην Ημαθία, την παραγωγή ροδέλαιου στο Βόιο και πολλά άλλα.

Επεισόδιο 1ο: Σταυρούλα Λάμπρου

[dfp_ads id=236982]

Η ομάδα της εκπομπής  -They made it-  και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, στο πρώτο επεισόδιο, ταξιδεύουν στο νομό Πέλλας και συναντούν στη Σκύδρα, στο χώρο όπου εργάζεται καθημερινά, τη Σταυρούλα Λάμπρου.

Η Σταυρούλα Λάμπρου εμπνεύστηκε από ένα οικογενειακό κειμήλιο, τον «ντουρβά» των παππούδων της και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια, με τη δική της συλλογή, να κατακτήσει τις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού. O «ντουρβάς» της έχει ταξιδέψει στο Μιλάνο, στο Τόκιο, στο Βερολίνο, στην Πράγα, στην Λευκωσία και στην Στοκχόλμη. Η νεαρή επιχειρηματίας κατάφερε να αγγίξει το όνειρο της, συνδυάζοντας την αγάπη της για την ελληνική λαϊκή τέχνη και το αστείρευτο μεράκι της για δημιουργία.