Δήμος Βερύκιος: «Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον πήρε τηλέφωνο ο Κασσελάκης, τον Πανόπουλο τον πήρε»

Δήμος Βερύκιος

"Του έλεγα Δημητράκη με αγάπη γιατί δεν ξέρει από πολιτικό παρασκήνιο και δεν έχει μπει στο τριπάκι να αφιερώσει χρόνο και εργατοώρες" σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος.

Ο Δήμος Βερύκιος τοποθετήθηκε μέσα από το Happy Day για την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και όπως σημείωσε δεν τον ήθελαν από το κόμμα.

«Εγώ στενοχωριέμαι. Κατ’ αρχάς γνωρίζετε το παρασκήνιο όλοι σας γιατί έχω ένα καλό κακό, δεν κρατώ το στόμα μου κλειστό και τους ανθρώπους που αγαπώ, όπως τον Δημήτρη για παράδειγμα και εσάς όλους, σας προειδοποιώ. Μήνες πριν είχα την άποψη εκφρασμένη στον ίδιο και σε εσάς στην ομήγυρη. Του έλεγα: Δημήτρη μου δεν σε θέλουν και δεν μας θέλουν, κάτσε στα αυγά σου και κάνε τη δουλειά σου. Είναι λογικό, ανθρώπινο, ρομαντικό και το καταλαβαίνω και επέλεξε να το κάνει» δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος.

«Η πολιτική και η εμπλοκή σε αυτήν δεν είναι εύκολη υπόθεση και τα νερά είναι αχαρτογράφητα και οι ύφαλοι πολλοί. Επομένως, υπάρχει κίνδυνος ανά πάσα στιγμή να προσκρούσεις. Στο υπάρχον πολιτικό σύστημα το 30% είναι προσκήνιο και το 70% παρασκήνιο. Για έναν που θέλει να μπει στην πολιτική, αν δεν ξέρει να κινείται στο παρασκήνιο, καλύτερο θα ήταν να το αφήσει και ούτε καν να το αποτολμήσει. Του έλεγα Δημητράκη με αγάπη γιατί δεν ξέρει από πολιτικό παρασκήνιο και δεν έχει μπει στο τριπάκι να αφιερώσει χρόνο και εργατοώρες… Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον πήρε τηλέφωνο ο Κασσελάκης, ενώ τον Δημήτρη Πανόπουλο τον πήρε. Αυτή είναι η διαφορά. Δεν του έδειξε συμπάθεια» σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος.