Δήμος Βερύκιος σε Ελένη Τσολάκη: «Θα μαθαίνω εγώ από τον ΑΝΤ1 τι ετοιμάζουν για σένα»;

Δήμος Βερύκιος

«Θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει όλους χρονιάρες μέρες»! - Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση η παρουσιάστρια! Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή...

Ο Δήμος Βερύκιος επέστρεψε από τις διακοπές των Χριστουγέννων με τηλεοπτικές βόμβες που έφεραν σε δύσκολη θέση τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και κυρίως την Ελένη Τσολάκη. Ο δημοσιογράφος, αφού πρώτα άφησε σαφείς αιχμές για τα νούμερα τηλεθέασης του Happy Day, στη συνέχεια μίλησε σε έντονο ύφος για τις φήμες που φτάνουν στ’ αφτιά του περί αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη από την εκπομπή. Από τα πυρά του Δήμου Βερύκιου δεν ξέφυγε ούτε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, Δημήτρη Φουρλεμάδης.

[dfp_ads id=236982]

Λίγο μετά τη σύνδεση του Happy Day με το στούντιο του ραδιοφώνου, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Δήμος: Βλέπω μια ραθυμία, είμαστε θρεφτάρια. Θα πω αυτό που είχε πει η Μελίνα Μερκούρη στον Ανδρέα Παπανδρέου το 1989: «Αχ πρόεδρε, δεν αρέσουμε πια».

Σταματίνα: Νιώθεις ότι δεν αρέσεις πια; Έχεις τέτοια κρίση ταυτότητας;

Δήμος: Τη βλέπω κάθε μέρα, αποτυπώνεται στο χαρτί. Δεν πάμε καλά, όλο το σύστημα και τσαντίζομαι εύκολα. Πού είναι η άλλη; Για να δω το άλλο το κοριτσάκι εκεί δίπλα. Προχτές Ελενίτσα ήμουν με μια παρέα σε ένα νυχτερινό μαγαζί, που εκεί λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου τα περισσότερα πράγματα. Ήταν τα στελέχη του ανταγωνισμού, του διπλανού μαγαζιού και έμαθα από τον ανταγωνισμό τι ετοιμάζεται εδώ. Θα πάω να εξομολογήσω τον πάτερ Δημήτριο Φουρλεμάδη και μετά θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους! Και δεν εννοώ εσένα μόνο. Όλο το δημιουργικό του Alpha.

Σταματίνα: Μισό λεπτό γιατί αυτό αφορά κι εμένα. Κάτι τέτοια λες και μετά προσπαθούμε να διαψεύσουμε επί δύο μήνες ότι δεν φεύγει κανένας από το Happy Day, ότι η ομάδα είναι καλά, ότι είμαστε ενωμένοι δυνατοί.

Δήμος: Αυτά ξεχάστε τα! Θα μαθαίνω εγώ νύχτα από τον ανταγωνισμό… Θα γίνει το πραγματικό ριάλιτι εδώ! 

Θα μαθαίνω εγώ από τον ΑΝΤ1 τι ετοιμάζουν για σένα;

Σε παρέμβαση της Ελένης Τσολάκη, η οποία είχε «παγώσει» από αυτά που άκουγε, για περαιτέρω διευκρινήσεις, ο Δήμος Βερύκιος απάντησε: «Εσύ φρόνιμη και τα υπόλοιπα θα τα λύσω εγώ όταν τελειώσει η εκπομπή με τον πάτερ Δημήτριο. Θα μαθαίνω εγώ από τον ΑΝΤ1 τι ετοιμάζουν για σένα; Θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει όλους χρονιάρες μέρες! Τελεία! Θα μαθαίνω εγώ από τον ανταγωνισμό τι ετοιμάζεται στο σπίτι μου»;

Στο φινάλε της σύνδεσης, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Κρατήστε τα λόγια της Μελίνας στον Αντρέα: «Πρόεδρε δεν αρέσουμε πια». Τα νούμερα το λένε».