Δήμος Αναστασιάδης: «Είχα αρκετές προβληματικές συνεργασίες»

Δήμος Αναστασιάδης

«Υπάρχει ένα όριο, όταν αυτό ξεπερνιέται και φτάνει σε ηθικά ζητήματα, εκεί σίγουρα μπορώ να πω ότι θα αποχωρήσω», λέει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα talent shows.

«Το “Σ’ αγαπάω ακόμα” είναι το τρίτο τραγούδι που βγάζουμε με την Ελεάνα Βραχάλη. Θέλαμε μία μελωδία κάπως καλοκαιρινή και πιο ευχάριστη. Το ταξίδι στη Βενετία για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού ήταν συγκλονιστικό, από το ξεκίνημα μέχρι και το τελείωμα. Θα είμαστε όλο το καλοκαίρι στο “Σάσα live stage”», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Δήμος Αναστασιάδης είπε στη συνέχεια: «Τα talent shows είναι ένας τρόπος για να δείξει κάποιο παιδί τις δυνατότητές του και το ταλέντο του. Αν ξεκινούσα τώρα πάλι από την αρχή, ενδεχομένως θα έπαιρνα μέρος σε ένα show ως διαγωνιζόμενος. Μου είχε γίνει στο παρελθόν πρόταση για να πάω ως κριτής σε talent show, άλλα είναι πιο δύσκολο να κρίνεις κάποιον από το να κρίνεσαι.

Δε θα πήγαινα σε ριάλιτι επιβίωσης αν και μου έχει γίνει πρόταση από το Survivor. Στο ριάλιτι επιβίωσης βγάζεις ένστικτα και χαρακτήρες που ενδεχομένως δε θέλεις να δείξεις. Δε νομίζω ότι θα απομονωνόμουν ποτέ σε ένα νησί και να έχανα αυτό που κάνω και την οικογένειά μου».

Κλείνοντας, ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε: «Είχα αρκετές προβληματικές συνεργασίες και τις αντιμετώπισα με χιούμορ. Υπάρχει ένα όριο. Όταν αυτό ξεπερνιέται και φτάνει σε ηθικά ζητήματα, εκεί σίγουρα μπορώ να πω ότι θα αποχωρήσω. Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα.

Άλλαξα πολύ από τότε που έγινα μπαμπάς. Η περίοδος του κορονοϊού και του εγκλεισμού δε μας άφησε να κάνουμε αυτό που ονειρευόμασταν με την Τζένη και έτσι κάναμε το σύμφωνο συμβίωσης. Μάλλον θα κάνουμε έναν παραδοσιακό γάμο. Θα ήθελα πάρα πολλά παιδιά ακόμα».