Δημοφιλής ηθοποιός: «Εκείνη τη στιγμή νιώθεις την αίσθηση του θανάτου»

«Ήμουν σε ένα ταξί και ήταν καλοκαίρι και άρχισα να νιώθω αφόρητη δύσπνοια....»

Ο ηθοποιός Ορέστης Τρίκας, που έχει αγαπηθεί μέσα από το ρόλο του στην καθημερινή σειρά του MEGA «Κλεμμένα Όνειρα» ως Ρώσος, μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τις κρίσεις πανικού.

«Ο εγκέφαλος δίνει εντολή στο σώμα και το βιώνεις αυτό πραγματικά. Όταν «βάραγα» τρελούς σφυγμούς και μετά έπεφταν οι σφυγμοί της καρδιάς μου. Πήγα στον γιατρό γιατί μου είχε βάλει τρίπλεξ και μου είπε «θα στο πω πολύ απλά, ή το μυαλό σου θα σταματήσει να δίνει αυτή την εντολή, ή θα πεθάνεις.» (…) Εκείνη τη στιγμή που σου συμβαίνει νιώθεις την αίσθηση του θανάτου.» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε περιγράφοντας την πρώτη φορά που του συνέβη τέτοιο περιστατικό:

«Ήμουν σε ένα ταξί και ήταν καλοκαίρι και άρχισα να νιώθω αφόρητη δύσπνοια. Ένιωθα ότι δε μπορώ να αναπνεύσω, μούδιαζα ολόκληρος και θυμάμαι ήμουν στην 3ης Σεπτεμβρίου και λέω σας παρακαλώ αφήστε με να κατέβω. Κατάλαβα από που προήλθε. Γενικά ήμουν ένα παιδί που καταπίεζα πολλά μέσα μου, δεν πίστευε στον εαυτό του, δεν έλεγε τη γνώμη του εύκολα, δεν ζητούσε αυτό που ήθελε, καταπίεζε τη «φωνή». Όταν καταπιέζεις κάτι πάρα πολύ αυτό θα σκάσει.»

Δείτε τι είπε ο ηθοποιός στο Πρωινό mou: