Δημήτρης Τσίκλης: «Νιώθω βαθιά πως η γενιά μου θα σταματήσει το εργασιακό μπούλινγκ»

Δημήτρης Τσίκλης

"Με τρομάζει το πέρασμα του χρόνου, η φθορά και όσα αυτή μπορεί να φέρει" παραδέχθηκε ο Δημήτρης Τσίκλης

Με αφορμή την παράσταση «Το χελιδόνι» παραχώρησε ο Δημήτρης Τσίκλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Εμείς και τον δημοσιογράφο Γιώργο Λεμπέση το απόγευμα της Παρασκευής στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία με την Κατερίνα Διδασκάλου στο θέατρο, το εργασιακό μπούλινγκ και την φθορά του χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσίκλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ελπίζω η γενιά μου να σταματήσει το εργασιακό μπούλινγκ και κάτι βαθιά μέσα μου το πιστεύω ότι θα γίνει. Θέτοντας τα όρια μας, προσπαθώντας να περιορίσουμε κάθε είδους συμπεριφορά η οποία δνε μας κάνει να νιώθουμε καλά, πατώντας γερά στα πόδια μας και διεκδικώντας αυτά που μας ανήκουν».

«Η Κατερίνα Διδασκάλου και η θεατρική μας συνεργασία είναι ένα δώρο για μένα. Με την έννοια πως τώρα μπορώ να την αποκαλώ φίλη. Είναι τόσο γενναίοδωρη μαζί μου και όποιος έρχεται να δει την παράσταση μας το βλέπει αυτό».

«Προσωπικά την φθορά την έχω πολύ συνδεδεμένη με τον χρόνο. Είναι κάτι που με τρομάζει λίγο. Στη ζωή μας φοβόμαστε γενικώς πολλά πράγματα αλλά εγώ φοβάμαι ένα που είναι και το μόνο που δεν μπορώ να αποφύγω, είναι ο θάνατος. Οπότε με τρομάζει το πέρασμα του χρόνου, η φθορά και όσα αυτή μπορεί να φέρει» πρόσθεσε επίσης ο Δημήτρης Τσίκλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ίνας Ταράντου στο OPEN.