Δημήτρης Τσίκλης: «Μου είπε ότι έχει στο κινητό της κάποιες φωτογραφίες και ήμουν ολόγυμνος»

Δημήτρης Τσίκλης

"Λες ότι αυτή η γυναίκα δεν καταλαβαίνει σε τι δύσκολη θέση σε φέρνει;" ανέφερε ο Δημήτρης Τσίκλης.

Ο Δημήτρης Τσίκλης έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Γεια Σου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη και μίλησε για την αμηχανία που ένιωσε όταν είδε πως μία κυρία τον είχε ολόγυμνο στο κινητό της και για το φλερτ που δέχεται στα social media.

«Όπου κι αν πάω για αυτό με ρωτάνε. Οι γονείς μου έχουν δει πάρα πολλά από εμένα. Ξέρουν ότι αυτή είναι η δουλειά μου και σοκαρίστηκαν πιο πολύ όταν με είδαν ολόγυμνο πάνω στη σκηνή παρά για αυτό. Έχω παίξει πολλές φορές γυμνός στο θέατρο. Ο πατέρας μου είχε να με δει πολλά χρόνια γυμνό. Κάποιοι από κάτω ψιλοέβγαζαν φωτογραφίες που απαγορεύεται. Με ενόχλησε γιατί μία κυρία μετά είχε και το θράσος. Με συνάντησε στο θέατρο σε μία πρεμιέρα και γύρισε και μου είπε: Γεια σας, σάς ξέρω και έχω κάποιες φωτογραφίες. Της είπα τι φωτογραφίες έχεις; Και είδα που ήμουν ολόγυμνος. Λες ότι αυτή η γυναίκα δεν καταλαβαίνει σε τι δύσκολη θέση σε φέρνει;» ανέφερε ο Δημήτρης Τσίκλης.

«Με φλερτάρουν στα social media. Μου έχουν στείλει τα γεννητικά τους όργανα. Αυτό είναι λίγο αμήχανο και με θλίβει. Προτιμώ να μου πεις έλα θέλω να σε γνωρίσω και πάμε ραντεβού στην τάδε πλατεία, στο τάδε μπαρ να μου πεις ποιος είσαι και να σου πω ποιος είμαι» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Τσίκλης.