Δημήτρης Τσίκιλης: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον φίλο του που έφυγε από τη ζωή

Δημήτρης Τσίκιλης

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Τσίκιλης. Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε για ποιο λόγο σταματούσε το γύρισμα… εξαιτίας του, ενώ αναφέρθηκε και στο χαρακτηριστικό μουστάκι του.

«Ο κόσμος δεν ξεχνάει, το βιώνουμε καθημερινά και στη δουλειά μας και όπου κινούμαστε. Ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει και θεωρώ ότι δεν έχει ξεχάσει γιατί κάναμε κάτι το οποίο τους άρεσε και βγάλαμε και κάτι το οποίο ήταν ποιοτικά, σαν άνθρωποι, καλό. Εγώ από μικρός έχω ένα πρόβλημα, το οποίο με ακολουθεί μέχρι τώρα, στα 36 μου. Αν με ενοχλήσει κάτι στη μύτη μου, φτερνίζομαι ακατάπαυστα. Μπορεί να ήμασταν στον πάγκο, σε δοκιμασία, να έβαζε πιπέρι ο Σάββας πιο εκεί και αν έφτανε σε εμένα, σταματούσε το γύρισμα για να τελειώσω το φτέρνισμα και μετά συνεχίζαμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Για το χαρακτηριστικό του μουστάκι, ο Δημήτρης Τσίκιλης αποκάλυψε: «Το μουστάκι μου το άφησα για ένα φίλο μου που έχει “φύγει”. Δεν θα τα κόψω ποτέ. Ήταν ένα στοίχημα που είχαμε βάλει πριν φύγει από τη ζωή και είπα ότι θα το κρατήσω ως μία μνήμη καλή για μένα».