Δημήτρης Ταταράκης: «Όλες μου οι σχέσεις ήταν επεισοδιακές και δε μιλάμε, δεν κρατάμε επαφές»

Δημήτρης Ταταράκης

«Είχα μια σχέση, έτυχε να είναι γνωστή η κοπέλα και συζητήθηκε πολύ», λέει ο Δημήτρης Ταταράκης.

Ο Δημήτρης Ταταράκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το νέο του τραγούδι, το πώς αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά, τις σχέσεις της ζωής του, αλλά και το φλερτ.

«Το νέο μου τραγούδι έχει το όνομα της γιαγιάς μου, Μαργαρίτα, και είναι αφιερωμένο σε εκείνη. Η γιαγιά μου με μεγάλωσε, γιατί η μητέρα μου εργαζόταν. Μεγάλωσα σε μια πολυκατοικία που ήμασταν όλοι συγγενείς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταταράκης.

Αναφερόμενος στο πώς ήταν ως έφηβος, ο Δημήτρης Ταταράκης σημείωσε: «Είχα γίνει λίγο “μπούλης”, πήρα γύρω στα 20 κιλά στο λύκειο και μέσα σε ένα καλοκαίρι τα έχασα, δε μου άρεσα και έκανα την προσπάθεια να τα χάσω. Στα 17 μου είδα μια αφίσα με έναν γυμνασμένο άνδρα στην Ερμού και είπα ότι έτσι θα γίνω και εγώ. Ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ως μοντέλο έκανα δουλειές, αλλά οικονομικά δεν ήμουν καλά, δούλευα και βράδυ για να συντηρήσω τον εαυτό μου».

Ο Δημήτρης Ταταράκης είπε στη συνέχεια: «Είχα μια σχέση, έτυχε να είναι γνωστή η κοπέλα και συζητήθηκε πολύ. Όλες μου οι σχέσεις ήταν επεισοδιακές και δε μιλάμε, δεν κρατάμε επαφές. Δεν παθαίνω κρίση αν δω ένα σπυράκι, είχα πάρα πολλά μικρός, έκανα θεραπεία για να φύγουν. Την πρώτη φορά που άκουσα τραγούδι μου στο ραδιόφωνο αισθάνθηκα λίγο αμήχανα».

Μιλώντας, τέλος, για το ρόλο του φλερτ στη ζωή του, αλλά και για το αν έχει κάνει σχέση με θαυμάστρια, ο Δημήτρης Ταταράκης αποκάλυψε: «Αν μου αρέσει μια κοπέλα, φλερτάρω, μόνο αν είμαι χάλια ψυχολογικά δε φλερτάρω. Έχω κάνει σχέση με θαυμάστριά μου, της έκλεισα τραπέζι στο μαγαζί που δούλευα».