Δημήτρης Ταϊρίδης: «Μου έριξαν απαγορευτικό στο μαγαζί του Σωτήρη Κοντιζά»

Δημήτρης Ταϊρίδης

"Κομμένες όλες οι γέφυρες με τους κριτές του MasterChef" παραδέχθηκε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, που γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του MasterChef, μίλησε την Πέμπτη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο μάγειρας αποκάλυψε πως προσπάθησε να βρεθεί στο μαγαζί του Σωτήρη Κοντιζά αλλά… έφαγε άκυρο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ταϊρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το MasterChef είναι ένα ριάλιτι που έχει και ριάλιτι μέσα. Ο κύριος Ιωαννίδης δεν έχει μαγειρέψει ποτέ κάτι για τα σκουπίδια; Δεν έχει κάψει φαγητό; Δεν ξέρει ότι στις κουζίνες υπάρχει πίεση; Είμαστε όλοι άρτιοι σε όλα; Δεν έχει κ΄πανει ένα λάθος ή να ξεχαστεί; Άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε ούτε ημίθεοι ούτε θεοί. Και όπως έχω ξαναπεί, θέλει λίγο και ένα τακτ».

«Καμία επαφή δεν έχω με τους κριτές μετά του MasterChef. Κομμένες όλες οι γέφυρες, δεν το επιθυμώ κιόλας».

«Προσπάθησα να πάω στο μαγαζί του Σωτήρη Κοντιζά, προ μηνός, μας έριξαν απαγορευτικό και τέλος. Δεν τρέχει όμως τίποτα. Πήρα τηλέφωνο να κλείσω για να φάμε, μου είπαν ότι δεν έχουν τραπέζι, πήρε τηλέφωνο η κόρη μου, της είπαν ότι υπάρχει τραπέζι και με πήρε μετά ο μάνατζερ του εστιατορίου. Λέω, εντάξει, εμέσως πλην σαφώς μου λες ότι είμαι persona non grata» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.