Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν ξέρω τι γίνεται με τα Καρντάσιανς»

«Πέρασαν από τα χέρια μου αρκετά λεφτά...»

Ο Δημήτρης Σταρόβας άφησε για λίγο τον ΑΝΤ1 και τα «Καρντάσιανς» και βρέθηκε στο Epsilon και στην εκπομπ «Τα λέμε». Ο μουσικός και παρουσιαστής μίλησε με τον Θανάση Πάτρα για όλα…

Για τη σχέση του με το φαγητό: «Λέει ο άλλος είμαι χάλια δεν μπορώ να φάω, εγώ μπορώ να ζήσω μέσα στο ψυγείο δυο τρεις μέρες άμα με πειράξει κάτι.»

Για τη διαχείριση των οικονομικών του: «Δε θα άλλαζα σημαντικά πράγματα. Λίγο τη διαχείριση στα οικονομικά. Γιατί πέρασαν από τα χέρια μου αρκετά λεφτά κατά περιόδους τα οποία τα διέλυσα, σε όχι τίποτα extreme πράγματα, είναι πολλά τα μικρά μου χόμπι. Τώρα δουλεύω σα γαϊδούρι τόσα χρόνια και δεν έχω ένα σπίτι. Καλύτερα βέβαια τώρα…»

Για τα Καρντάσιανς και αν θα συνεχίσουν: «Δεν ξέρω τι γίνεται με τα Καρντάσιανς. Με αυτούς που διοικούν την τηλεόραση δεν μπορώ να βγάλω άκρη εγώ. Οι ενέργειες που κάνουν άνθρωποι που είναι σε θέσεις κλειδιά στον τηλεοπτικό χώρο, βλέπεις ότι η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία πολλές φορές. Δεν υπάρχει αξιοκρατία τα ξέρεις πιο καλά από εμένα.»

https://www.youtube.com/embed/1j7xW8ZSAKI