Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν θα το ξαναέκανα αυτό στην τηλεόραση, υπάρχουν στιγμές που είναι λίγο άβολο»

Δημητρης Σταρόβας

"Δεν το λέω υποτιμητικά για το J2US απλά δεν θα πήγαινα κάπου που δεν με εκφράζει απλά για να πληρωθώ", τονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχή του από την τηλεόραση, τις πρόσφατες εκπομπές στις οποίες έχει συμμετάσχει αλλά και την πρόταση που του γίνεται κάθε χρόνο για το J2US.

«Σίγουρα δεν θα ξαναέκανα σχολιαστική εκπομπή. Τα Καρντάσιανς ήταν πιο ενδιαφέρουσα εκπομπή λόγω του concept: καλεσμένοι, κιθάρες, ατμόσφαιρα, μουσική. Το άλλο (Όλα Γκουντ) έρχονται και στιγμές που ομολογώ ότι είναι λίγο άβολο», σημειώνει ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Μου λείπει η τηλεόραση αλλά έχει αντικατασταθεί από το κανάλι στο YouTube. Έχω ξεκινήσει μία ενότητα που λέγεται «Χαλαρά», με τον Λάκη Λαζόπουλο, και έρχεται μία νέα που θα λέγεται «Το πιάτο της ζωής του». Θα έρχονται πρόσωπα και σεφ και θα φτιάχνουν ένα πιάτο που είναι συνδεδεμένο με μία φάση της ζωής του», αναφέρει στη συνέχεια.

«Κάθε χρόνο μου γίνεται πρόταση για το J2US. Είναι κουραστικό, δεν είναι εύκολο. Δεν θα μπορούσα εγώ να λειτουργήσω πολύ καλά εκεί. Από τα 15 επεισόδια που γίνονται, 1-2 θα έβρισκα ενδιαφέροντα. Δεν το λέω υποτιμητικά για το J2US απλά δεν θα πήγαινα κάπου που δεν με εκφράζει απλά για να πληρωθώ», τονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας αμέσως μετά.

«Επειδή τον Απρίλιο γίνομαι 60 έχω βάλει σκοπό να αλλάξω συνήθειες, με διαλειμματική νηστεία και τα λοιπά. Είναι αλλιώς να είσαι υπέρβαρος 30, 40 και 50», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Σταρόβας.