Δημήτρης Σκουλός – Σάλος για τη φωτογράφιση δίπλα σε άστεγο

Δημήτρης Σκουλός

"Λίγο τσίπα θα ήταν καλό να την αποκτήσουμε. Όταν κλείνουμε τα μάτια σε αυτά που υπάρχουν, τότε δεν είμαστε κομμάτι του κόσμου".

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, εξαιτίας μιας φωτογραφίας που κυκλοφορεί, στην οποία ο Δημήτρης Σκουλός φωτογραφίζει ένα μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας δίπλα τσε έναν άστεγο. Το επίμαχο στιγμιότυπο σχολιάστηκε πολύ έντονα στα social media, ενώ έφτασε και στο τραπέζι του Πρωινό.

Ο Βαγγέλης Περρής πήρε τον λόγο και μίλησε έξω από τα δόντια: «Είναι η αποτύπωση μιας ψευδούς πραγματικότητας. Η showbiz είναι ένα αυτιστικό φαινόμενο που δεν παίρνει υπόψιν του τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι ντροπή για όλους μας γιατί πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα του μικρόκοσμού μας. Λίγο τσίπα θα ήταν καλό να την αποκτήσουμε. Όταν κλείνουμε τα μάτια σε αυτά που υπάρχουν, τότε δεν είμαστε κομμάτι του κόσμου».

«Είναι μια φωτογραφία που τη βλέπεις και λες «Πας εκεί; Δεν σέβεσαι λίγο το χώρο»; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση», παρατήρησε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.