Δημήτρης Σκουλός: Παρενέβη στο Happy Day και ξεκαθάρισε για τη Βίκυ Κουλιανού

Δημήτρης Σκουλός

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός για τη Βίκυ Κουλιανού στον αέρα του Happy Day.

Μια δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», σχετικά με τα μοντέλα που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό, προκάλεσε απορίες, καθώς ο ίδιος άφησε εκτός της Βίκυ Κουλιανού. Η δήλωση έπαιξε στο Happy Day και συζητήθηκε αρκετά στον αέρα της εκπομπής, με αποτέλεσμα ο γνωστός φωτογράφος να παρέμβει τηλεφωνικά προς… αποκατάσταση της αλήθειας.

«Εγώ είμαι φωτογράφος, αυτό πήρα να διευκρινίσω. Εγώ, μια καριέρα ενός μοντέλου, τη βλέπω και φωτογραφικά.  Η Βίκυ έχει κάνει σπουδαία πράγματα στο εξωτερικό, έχει περπατήσει σε όλο τον πλανήτη, έχει κάνει shows για όλους τους μεγάλους σχεδιαστές. Απλά εκείνη τη στιγμή δεν μου ήρθε στο μυαλό κάτι φωτογραφικό που να θυμάμαι από τη Βίκυ. Σαν φωτογράφος προσπάθησα να θυμηθώ μοντέλα, τις φωτογραφικές τους δουλειές», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Γιατί το ξανατονίζω, είμαι φωτογράφος. Δεν θυμόμουν από τη Βίκυ τι έχει κάνει. Την καριέρα της την ξέρω. Δεν ήθελα να ακυρώσω το Βίκυ, την ξέρω πολλά χρόνια. Έχει καριέρα η γυναίκα, αλλά φωτογραφικά δεν θυμάμαι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Σκουλός.