Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Καλώς έπραξα και δεν έκανα φέτος το MasterChef! Αυτό που ήθελε το κανάλι…»

Δημήτρης Σκαρμούτσος

«Εμένα αυτό που με πείραξε είναι ότι γράφτηκε ότι ήμουν πολύ δύσκολος, ότι αργούσα στα γυρίσματα κλπ. Ήμουν ο πρώτος που πήγαινα…».

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων και για τους λόγους που δεν συμμετέχει φέτος στο MasterChef.

[dfp_ads id=236982]

«Αγαπημένο πρότζεκτ! Είναι το πρότζεκτ που με ανέδειξε. Φέτος δεν έχω προλάβει να το δω. Βλέπω άλλα πράγματα στην τηλεόραση. Εκπομπές από το εξωτερικό, σε ότι να κάνει με μαγειρική. Για τους δικούς μου λόγους αποφάσισα να μην το κάνω, να μην το υπηρετήσω φέτος. Θεωρώ ότι καλώς έπραξα εκ των υστέρων και δεν το μετανιώνω. Αν ήθελα να είμαι, πιστεύω ότι θα ήμουν. Θεώρησα ότι δεν μπορούσα να υπηρετήσω αυτό που ήθελε το κανάλι, προφανώς τα στοιχεία ριάλιτι. Δεν ήμουν σε φάση και ούτε ήθελα να το κάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Όταν έχεις κάνει κάτι για αρκετά χρόνια και το έχεις δει και έχεις ζήσει πολύ, οποιαδήποτε αλλαγή σου φαίνεται λίγο περίεργη. Και δεν είσαι σίγουρος αν μπορείς να την υπηρετήσεις ή όχι. Εγώ θεώρησα ότι δεν μπορούσα. Οι δρόμοι μας χωρίστηκαν μια χαρά. Δεν μπορούσα να ζητήσω να μην γίνουν οι τροποποιήσεις τότε, μπορούσα να τους πω ότι δεν μπορώ να εξυπηρετήσω εγώ. Εμένα αυτό που με πείραξε είναι ότι γράφτηκε ότι ήμουν πολύ δύσκολος, ότι αργούσα στα γυρίσματα κλπ.. Ήμουν ο πρώτος που πήγαινα και πολλές φορές και με καφέ για όλους και ήμουν από τους τελευταίους που έφευγε», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!