Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Γράφουν όλοι ότι έχω χωρίσει, η Μαριέττα είναι πολύ εκνευρισμένη»

Δημήτρης Σκαρμούτσος

"Δεν έχει συμβεί γιατί πρώτον αγαπιόμαστε πάρα πολύ και δεύτερον υπάρχει ένα παιδί. Δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει: ρε αδερφέ ισχύει ή όχι;" δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Αντέδρασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή και τον ήθελαν να έχει χωρίσει. Ο γνωστός σεφ μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα.

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος γιατί όλοι γράφουν ότι έχουμε χωρίσει. Ρε είναι δυνατόν; Μα την Παναγία. Είναι καταπληκτικό. Όλοι λένε ότι έχω χωρίσει και έχω βρει άλλη. Εγώ δεν έχω χωρίσει. Έγραφαν χωρίς να με πάρουν τηλέφωνο. Δεν έχει συμβεί γιατί πρώτον αγαπιόμαστε πάρα πολύ και δεύτερον υπάρχει ένα παιδί. Δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει: ρε αδερφέ ισχύει ή όχι;  Υπάρχει ένα παιδί, μπορεί οι φίλοι του να πουν ότι οι γονείς του χωρίζουν. Οι γονείς είναι κάθε μέρα μαζί», ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Χθες με πήραν από το TLIFE και είπα: “Παιδιά όχι, τι να έχω χωρίσει…” Να παίρνουν ένα τηλέφωνο. Γίνεται χαμός, ξέρουμε ότι πρέπει να βγει η είδηση, αλλά όταν υπάρχει οικογένεια και παιδί, είναι τραγικό αυτό το πράγμα, δεν γίνεται. Και δεν θα σας το έλεγα εσάς; Εδώ είμαστε σαν οικογένεια. Εκνευρίστηκα και η Μαριέττα πολύ εκνευρισμένη και έχει δίκιο. Όχι για εμάς τους δύο αλλά για το παιδί. Το παιδί δεν είναι μικρό, είναι 8 – 9 χρονών και τα παιδιά πλέον σε αυτή την ηλικία έχουν το μυαλό μεγάλων» ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για τη διάψευση που ήρθε με δηλώσεις του στο TLIFE.