Δημήτρης Σκαρμούτσος για MasterChef: «Δεν γίνεται να δοκιμάσεις το φαγητό τρεις ώρες μετά και να κρίνεις ακριβώς»

Δημήτρης Σκαρμούτσος

«Δεν συμφωνώ με τα στοιχεία ριάλιτι», λέει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» ήταν σήμερα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο διακεκριμένος σεφ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το MasterChef, αλλά και την τηλεόραση.

«Ήταν φυσικό να αλλάξει το κόνσεπτ του παιχνιδιού γιατί πέρασαν 12 χρόνια από το πρώτο που είχαμε κάνει εμείς, όπου εκπαιδεύτηκαν πάρα πολύ οι τηλεθεατές και οι πελάτες των εστιατορίων. Άρα ήταν φυσικό να αλλάξει πάρα πολύ.

Τώρα, αν συμφωνώ με τα στοιχεία ριάλιτι που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα δεν συμφωνώ γιατί δεν είναι του δικού μου χαρακτήρα. Όμως, ο κόσμος το βλέπει και ανταποκρίνεται, που σημαίνει ότι αρέσει και είναι στον χαρακτήρα των τηλεθεατών», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε στη συνέχεια: «Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και το λέω συνέχεια, αν και συμμετείχα για πάρα πολλές χρονιές, ότι η τηλεόραση είναι τηλεόραση, τηλεοπτικό προϊόν, και η μαγειρική είναι μαγειρική, τελείως άλλο προϊόν.

Είναι δύο διαφορετικά προϊόντα. Γιατί δεν γίνεται να δοκιμάσεις το φαγητό τρεις ώρες μετά που φτιάχτηκε και να μπορέσεις να κρίνεις ακριβώς αν είναι καλό ή όχι».