Τις αιχμές του προς την Ελένη Τσολάκη στον απόηχο της τελευταίας τους συνεργασίας άφησε ο Δημήτρης Σαράντος. Καλεσμένος στο πάνελ του “Super Κατερίνα”, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε για ακόμη μία φορά πως δεν διατηρεί επαφές με την παρουσιάστρια και πως είχε ξενερώσει μετά την απομάκρυνσή του από την πρωινή της εκπομπή στο ΟΡΕΝ.
«Όχι, εμείς δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν έχουμε επικοινωνία. Ψέματα δηλαδή δεν μπορώ να πω, γιατί είμαι ειλικρινής άνθρωπος. Εκείνη τη χρονιά δεν είχαμε μία καλή συνεργασία. Και το έχω πει κιόλας αυτό. Και γι’ αυτό κιόλας στη μέση περίπου της σεζόν μετακινήθηκα τότε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, γιατί ουσιαστικά εγώ είχα ξενερώσει», παραδέχεται ο Δημήτρης Σαράντος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Ήταν λίγο μία περίεργη χρονιά. Δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη και δεν καταλόγισα ποτέ ευθύνη μόνο στην Ελένη ή μόνο στην αρχισυνταξία, αλλά σίγουρα και ο παρουσιαστής, επειδή είναι το κεφάλι μιας εκπομπής, έχει κι αυτός ένα μερίδιο ευθύνης», επισήμανε χαρακτηριστικά.
«Πολλές φορές καθόμουνα και στο control, επειδή δεν είχα τι να κάνω, και έβλεπα πράγματα, παρατηρούσα πράγματα, το λέω αυτό έχοντας δει κάποιες καταστάσεις. Μια συνολική εικόνα, τέλος πάντων. Δεν έχω δώσει ευθύνη σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το ‘χω αφήσει λίγο φλου και δεν έχω και λόγο. Αλλά, όχι, οι σχέσεις μας δεν είναι καλές.
Δεν έχουμε τσακωθεί, αλλά αν με πάρει ένα τηλέφωνο και μου πει «Δημήτρη, ξέρεις…», θα το αποκαταστήσουμε, θεωρώ. Διότι δεν είμαι ο άνθρωπος που κρατάει ούτε κακίες, ούτε τίποτα. Εγώ δεν θέλω να την πάρω, όχι. Γιατί να την πάρω;», συνέχισε ο Δημήτρης Σαράντος για την παρουσιάστρια.
«Αυτά τα δημοσιοσχετίστικα δεν τα μπορώ, με εκνευρίζουνε! Υπάρχουνε και άνθρωποι -να σας πω και κάτι μιας και το πιάσαμε λίγο αυτό το θέμα- που μπροστά στις κάμερες λένε τα καλύτερα, αλλά επειδή μετά, όταν η Ελένη έφυγε και πήγε στον ANT1 από το OPEN, δεν τους πήρε μαζί, λέγαν τα χειρότερα! Και στις κάμερες τώρα άμα βγουν, θα πουν τα καλύτερα. Οπότε δηλαδή, νομίζω η Ελένη θα πρέπει να χαίρεται με την ειλικρίνεια τη δική μου και τους ανθρώπους που έχει δίπλα της να τους προσέχει λίγο», καταλήγει ο Δημήτρης Σαράντος για την Ελένη Τσολάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ