Δημήτρης Ρόκκος: «Δεν θυμάμαι γιατί χώρισα με την Κατερίνα Λιόλιου»

Δημήτρης Ρόκκος

"Πολύ αξία δώσαμε στο θέμα με την Ιωάννα Τούνη" δήλωσε, επίσης, ο Δημήτρης Ρόκκος.

Ο Δημήτρης Ρόκκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου το Σάββατο. Ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου αναφέρθηκε τόσο στην Ιωάννα Τούνη όσο και στην σχέση που διατηρούσε με την Κατερίνα Λιόλιου με την οποία ωστόσο… δεν θυμάται γιατί χώρισε.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Ρόκκος δήλωσε πως «απορώ γιατί ο πατέρας μου δεν με έσπασε στο ξύλο! Αν δεν φάω τα μούτρα μου, αν δεν κάνω τα λάθη μου για να μάθω, δεν παίρνω από λόγια. Άργησα λίγο ηλικιακά να το πω αυτό και να το συνειδητοποιήσω. Βοήθησε βέβαια ψυχολόγος σε αυτό. Με την οικογένεια μου, με τις γκόμενες μου υπήρχε συνεχώς κάποιο πρόβλημα συνεννόησης αλλά ο κοινός παρανομαστής ήμουν πάντα εγώ. Δεν είναι μόνο ότι έκανα τη δική μου ζωή δύσκολη και είπα να την φτιάξω. Δημιουργούσα και προβλήματα σε άλλους».

«Επηρεαζόμουν αρκετά και από την τότε σχέση μου. Ένα καλό ταρακούνημα που έφαγα, ήταν όταν έπιασα τον εαυτό μου κάποια στιγμή στη ζωή μου να θέλει να αφήσει τη μουσική και να βρει μια συγκαταβατική πρωινή δουλειά για να είναι ευχαριστημένη η σύντροφος μου» πρόσθεσε ο γιος του Στέλιου Ρόκκου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Όταν, δε, ο δημοσιογράφος ρώτησε για το διάστημα που ο καλλιτέχνης είχε σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου, εκείνος αποκρίθηκε: «Δεν θυμάμαι. Ήμασταν μαζί για ένα εξάμηνο, δεν θυμάμαι. Για λίγο πάντως. Δεν ήταν από τις δυνατές σχέσεις. Ούτε θυμάμαι γιατί χωρίσαμε».

Όσον αφορά στην Ιωάννα Τούνη και τις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα για εκείνη, ο Δημήτρης Ρόκκος σημείωσε πως «πολύ αξία δώσαμε σε αυτό. Δεν θέλω να πω τίποτα. Θα ήθελα να πω και άλλα, αλλά επειδή ξέρω από τηλεόραση, δεν…».