Δημήτρης Πιατάς: «Το κοινό μου είναι γυναίκες, γιατί τους φαίνομαι… γούτσου γούτσου»

Δημήτρης Πιατάς

«Θα ήθελα να σταματήσω το θέατρο πριν με σταματήσει το θέατρο. Απαγορεύεται να σε λυπάται ο θεατής», λέει ο Δημήτρης Πιατάς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε ο Δημήτρης Πιατάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την παράσταση «Η άλλη πλευρά της καταιγίδας», στην οποία συμμετέχει.

«Υποχρεώθηκα λόγω του ρόλου μου στην “Άλλη πλευρά της καταιγίδας” να ξυρίσω το κεφάλι μου. Όταν ξύρισα το κεφάλι μου τρόμαξα, το ίδιο και η κόρη μου με την εγγονή μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.

Ο Δημήτρης Πιατάς είπε στη συνέχεια: «Είμαι 48 χρόνια ηθοποιός και είμαι 71 ετών. Οι φίλοι μου είναι όλοι συνταξιούχοι σε κάποιο καφενείο, εγώ όμως είμαι ακόμα ενεργός, κάνω ότι κάνει ένας νέος. Αισθανόμουν πανάθλια όταν σε ένα νούμερο έλεγα ποίημα στην Υπουργό Πολιτισμού και είδα τη Μελίνα Μερκούρη στην πρώτη σειρά».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πιατάς ανέφερε: «Θα ήθελα να σταματήσω το θέατρο πριν με σταματήσει το θέατρο. Απαγορεύεται να σε λυπάται ο θεατής. Έχω το σύνδρομο της γάτας. Αν μου συμβεί κάτι, θα εξαφανιστώ. Το κοινό μου είναι γυναίκες, γιατί τους φαίνομαι… γούτσου γούτσου».