Δημήτρης Πιατάς: «Όταν πέθανε ο Βλάσσης Μπονάτσος, το αισθάνθηκα»

Δημήτρης Πιατάς

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν η χαρά της ζωής, λείπει ταξίδι και θα ξανάρθει», λέει ο Δημήτρης Πιατάς.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε ο Δημήτρης Πιατάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, τις γυναίκες της ζωής του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Με διακατέχει ένα δέος που είμαι για πρώτη φορά καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου. Ο Βόλος είναι μία αγαπημένη πόλη, δεν είμαι τουρίστας εδώ ή απλός επισκέπτης, είμαι ένας θιασώτης. Το θέατρο ονομάστηκε “Βαγγέλης Παπαθανασίου” και ετοιμάζομαι για τα εγκαίνιά του», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.

Για την αποχή του από την τηλεόραση, ο Δημήτρης Πιατάς ανέφερε: «Είναι μία πράξη προσωπικής μου διαμαρτυρίας, η αποχή μου από την τηλεόραση. Δεν απουσιάζω εγώ από την τηλεόραση, η τηλεόραση απουσιάζει από έμενα. Δεν αισθάνομαι ενοχές που δεν δουλεύω στην τηλεόραση. Έναν ηθοποιό χωρίς ταλέντο τον αντιμετωπίζω με απέραντο σεβασμό».

Για τις γυναίκες της ζωής του, ο Δημήτρης Πιατάς παραδέχθηκε πως «περιβάλλομαι από γυναίκες στη ζωή μου, έχω μία υπέροχη σύντροφο, δυο υπέροχες κόρες και μία υπέροχη εγγονή. Η εγγονή μου ανακάλυψε πρόσφατα ότι είμαι ο Πίκος Απίκος, στη Φρουτοπία. Σαν μπαμπάς δεν ήμουν αυστηρός, ούτε και στην προσωπική μου ζωή. Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν όταν έχασα τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Τα αγαπημένα μου πρόσωπα έχουν πάει ταξίδι “θα έρθουν ή θα πάω εγώ”».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πιατάς είπε: «Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν η χαρά της ζωής, λείπει ταξίδι και θα ξανάρθει. Όταν πέθανε ο Βλάσσης το αισθάνθηκα. Με τους φίλους μου είμαι εκεί μέχρι το τέλος. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μία σταρ. Δεν υπάρχει άλλη σαν την Αλίκη. Δεν επέτρεψα ποτέ στη δημοσιότητα να με πνίξει».

Πηγή φωτό: NDP