Δημήτρης Πιατάς: «Με κάποιο τρόπο τιμωρηθεί και έχουν καταδικαστεί»

Δημήτρης Πιατάς

"Θα ήθελα πρώτα να γίνουν οι δίκες γιατί με αυτό τον τρόπο είναι εύκολο να καταδικάζεις κάποιον αλλά την ταφόπλακα πρέπει να την βάλεις εκεί" ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Πιατάς.

Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στην κάμερα του Happy Day με αφορμή τη νέα παράσταση στην οποία θα συμμετάσχει στο Μέγαρο Μουσικής. Ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε τόσο για τους προφυλακισμένους συναδέλφους του όσο και για την θεατρική πραγματικότητα στα χρόνια του κορονοϊού.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Πιατάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα πρώτα να γίνουν οι δίκες γιατί με αυτό τον τρόπο είναι εύκολο να καταδικάζεις κάποιον αλλά την ταφόπλακα πρέπει να την βάλεις εκεί. Η τιμωρία για τους ίδιους είναι ότι στην οικογένεια των καλλιτεχνών έχουν με κάποιο τρόπο τιμωρηθεί και έχουν καταδικαστεί».

«Όντως είναι ενοχλητική αυτού του είδους η συμπεριφορά στην οποία ευτυχώς η οικογένεια του θεάτρου έκανε αυτοκάθαρση για να μπορεί με κάποιο τρόπο να υπάρχει ο τίτλος του ηθοποιού» συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

«Στην πραγματικότητα στα θέατρα δουλεύουμε ως ΜΕΘ. Δηλαδή μπαίνουμε στο Μέγαρο Μουσικής και δεν ξέρουμε πως θα βγούμε γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί όλα να ανατραπούν. Είναι ένας πόλεμος και είμαστε στρατιώτες στην πρώτη γραμμή».