Δημήτρης Πιατάς: «Έκανα πλάτες στη Βουγιουκλάκη για τον Μπονάτσο»!

Απίστευτη εξομολόγηση του ηθοποιού...

Τον Δημήτρη Πιατά φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Ο ηθοποιός μιλά…

Για εκείνους που του ζητούν να πει ένα αστείο:
Όλοι μου ζητούν να τους πω ένα αστείο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή. Είναι σα να ρωτάνε ένα γιατρό «μου βγάζεις τις αμυγδαλές μου» σε έναν κοινωνικό χώρο και ούτε καν στο χειρουργείο. Δεν έχω πρόβλημα να σου πω ένα αστείο αλλά θα ήθελα να είναι επί σκηνής και τουλάχιστον να πληρώνομαι. Αρνούνται το ότι ένας κωμικός μπορεί να είναι και σοβαρός.

Για τα πρώτα του χρήματα:
Όταν πήρα τα πρώτα μου χρήματα δεν ήξερα τι να τα κάνω γιατί ήταν πάρα πολλά. Ήταν από το θέατρο και εγώ ήμουν ένας ανερχόμενος ηθοποιός. Με ζήτησε ο επιχειρηματίας Ηλίας Μαροσούλης θέλοντας να προσθέσει νέο αίμα και ηθοποιούς που θα βρισκόντουσαν δίπλα σε ονόματα-τέρατα όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Κώστας Βουτσάς. Εγώ είπα όχι επειδή ντρεπόμουν. Όμως η προσωπική μου ανασφάλεια και αθωότητα μεταφράστηκε ως starsystem. Όταν βρέθηκα ταμπέλα στα τρόλει έκλαιγα, ντράπηκα, έχασα την καθημερινότητά μου, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο. Επίσης, μεταφράστηκε σε μία σακούλα χρήματα, τα οποία ήταν πολλά.

Για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε να κάνει παρέα με ένα καλό παιδί. Και κατά κάποιο τρόπο ήμουν το άλλοθι του Βλάσση Μπονάτσου. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε «έχουμε βγει μαζί σήμερα το βράδυ». Έκανα κανονικά πλάτες.