Δημήτρης Πετρόπουλος: Ποιον πασίγνωστο τηλεοπτικό ρόλο αρνήθηκε; – «Με μούτζωσε όλο το ελληνικό θέατρο»

Δημήτρης Πετρόπουλος

"Αν τα παιδιά τα μεγάλωνε κυρίως η μάνα τους, θα μου ήταν λίγο πιο εύκολο να το αποφασίσω. Αλλά αυτό δεν είναι έντιμο", παραδέχεται ο ηθοποιός για την πατρότητα.

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύθηκε τον ρόλο του πρωθυπουργού Άρη Παυρινού στη σειρά «Στο Παρά Πέντε», μίλησε στον Κωνσταντίνο Ντάφλο και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ποιον τηλεοπτικό ρόλο απέρριψε πριν από 3 χρόνια.

«Ηλικιακός ρατσισμός υπάρχει στην τηλεόραση. Όταν λένε «παππούς», εννοούν έναν άνθρωπο 50 χρονών, με το σκεπτικό ότι πρέπει να είναι όλοι φρέσκοι και δυναμικοί. Αυτό αγγίζει τα όρια της αναληθοφάνειας», δηλώνει ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

«Δεν μου γίνονται τηλεοπτικές προτάσεις, έκανα όμως ένα λάθος. Ήταν 50 επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες την περίοδο του peak τους και το αρνήθηκα. Ήταν ο ρόλος εκείνου που κακοποίησε την Κάτια Δανδουλάκη όταν ήταν νέα και έκαναν μαζί το παιδί», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο ηθοποιός, περιγράφοντας τον ρόλο που τελικά υποδύθηκε ο Χάρης Σώζος.

«Δεν είναι κοσμοϊστορικό γεγονός αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Με έχει μουτζώσει όλο το ελληνικό θέατρο», παραδέχεται χαριτολογώντας ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός απαντά και στο ενδεχόμενο να αποκτούσε τη δική του οικογένεια, εάν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο.

«Η ζωή δεν παίζει με αν, είναι η τελική σου επιλογή. Δεν ξέρω αν θα ήθελα την αφοσίωση που απαιτεί ένα παιδί. Θα πω κάτι ανόητο αλλά θα το πω: αν τα μεγάλωνε κυρίως η μάνα τους, θα μου ήταν λίγο πιο εύκολο να το αποφασίσω. Αλλά αυτό δεν είναι έντιμο», παραδέχεται ο Δημήτρης Πετρόπουλος.