Δημήτρης Πετρόπουλος: «Με το Παρά Πέντε υπέστη μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου»

Δημήτρης Πετρόπουλος

"Όταν κάνω restart είμαι εγώ λιγότερος, ο εαυτός λιγοστεύει και κάτι μου λείπει" ομολογεί ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» και την δημοσιογράφο Βίκυ Αλεξανδροπούλου την Πέμπτη στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην απρόσμενη μεγάλη επιτυχία με το σίριαλ Παρά Πέντε, την ενασχόληση του με την εκπαίδευση και την σημασία του restart στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πετρόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από το 1999 είμαι στην εκπαίδευση και άρχισε να μου αρέσει αυτή η σχέση με τα παιδιά μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας η οποία είναι ανεκτίμητη. Η επιτυχία που είχε το Παρά Πέντε, επειδή συνέπεσε και με ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων που ήμουν στο Εθνικό θέατρο, ήταν το χρυσό πακέτο για να υποστώ – με τη θέληση μου βέβαια – μια βίαιη αλλαγη στη ζωή μου. Γιατί η αλλαγή ήταν βίαιη».

«Ήμουν ήδη εκπαιδευτικός στα βουνά της Ηπείρου και την δεύτερη χρονιά του Παρά Πέντε ερχόμουν εδώ κάθε Παρασκευή για να κάνω γύρισμα και να γυρίσω να κάνω μάθημα την Δευτέρα».

«Εκεί που νομίζω ότι γίνεται restart εκ βαθέων είναι όταν πρέπει να αποχωρηστείς κάτι. Αυτό γίνεται στους θανάτους και στα τελειώματα των ερωτικών σχέσεων. Τα πένθη τα βιώνουμε πολύ βαριά και ανίατα, δεν τα υπερβαίνουμε αλλά μαθαίνουμε να τα αντέχουμε» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Πετρόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ίνας Ταράντου στο OPEN. «Όταν κάνω restart είμαι εγώ λιγότερος, ο εαυτός λιγοστεύει και κάτι μου λείπει».