Δημήτρης Πετρόπουλος για Παρά Πέντε: «Ήταν μια τεράστια και πολύ βίαιη αλλαγή ζωής»

Δημήτρης Πετρόπουλος

«Τότε ήταν ένας εφιάλτης γιατί κάθε εβδομάδα ήταν ένα κανάλι με λινκ έξω από την πόρτα μου», λέει ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βγήκε σήμερα ο Δημήτρης Πετρόπουλος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περίοδο που έπαιζε στο Παρά Πέντε.

«Στο Παρά Πέντε έκανα όχι τον κακό, αλλά τον… χειρότερο. Εγώ τον Παυρινό δεν τον ήθελα για παρέα ούτε για ένα απόγευμα, ούτε για φίλο μου τον ήθελα, ούτε για τίποτα. Γιατί τους αρέσει; Τι συμβαίνει; Δεν είχα ποτέ κάποιο αρνητικό αντανακλαστικό, κάποιο αρνητικό σχόλιο. Το πρώτο διάστημα ήταν στα όρια του διεγερτικού και του απελπιστικού», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Την πρώτη σεζόν δεν φαινόμουν, τη δεύτερη που φαινόμουν είχα γίνει εκπαιδευτικός και είχε μετακινηθεί η ζωή μου ολόκληρη. Τότε ήταν ένας εφιάλτης γιατί κάθε εβδομάδα ήταν ένα κανάλι με λινκ έξω από την πόρτα κι εγώ ζούσα τον τρόμο μη τυχόν και πλησιάσουν κάποιους μαθητές μου και τους ρωτήσουν πράγματα ή συναδέλφους από το σχολείο».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πετρόπουλος ανέφερε: «Ήταν μια τεράστια και πολύ βίαιη αλλαγή ζωής, η οποία κράτησε 15 χρόνια, όχι μια μέρα, άλλαξαν όλα. Ήταν μια περιπέτεια για όλους το Παρά Πέντε».