Δημήτρης Πετρόπουλος για Άγριες Μέλισσες: «Έχω κληρονομικό χάρισμα να κάνω ανοησίες»

Δημήτρης Πετρόπουλος

«Ήταν 50 τα επεισόδια και φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι 50 και τα γυρίσματα και δεν είχα χρόνο για 50 γυρίσματα», είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Πετρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το «όχι» που είπε στις Άγριες Μέλισσες

«Οι τηλεοπτικές προτάσεις που μου έγιναν φέτος δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον, στην ηλικία μου δεν γίνεται να μην είμαι επιλεκτικός. Το οικονομικό κομμάτι είναι κίνητρο όταν σε παρεμποδίζει στην επιβίωση, εγώ έχω μάθει να ζω με τα ελάχιστα. Την εποχή του Παρά Πέντε έγινα εκπαιδευτικός. Μετάνιωσα που είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες, γιατί θα μπορούσα να το συνδυάσω. Νόμιζα πως δεν μπορώ. Ήταν 50 τα επεισόδια και φοβήθηκα ότι μπορεί να είναι 50 και τα γυρίσματα και δεν είχα χρόνο για 50 γυρίσματα. Έχω κληρονομικό χάρισμα να κάνω ανοησίες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Όταν αρρώστησα, χάλασε μια συνεργασία μου γιατί δεν ήξεραν αν θα ζω μέχρι την πρεμιέρα. Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση. Έχω ζήσει τοξικά πράγματα, πολύ έντονα. Θεωρώ κομβικό σημείο στην καριέρα μου το Παρά Πέντε. Ένας πιτσιρικάς σε ένα σουβλατζίδικο με ρώτησε αν είμαι ο πατέρας αυτού που έκανε τον πρωθυπουργό στο Παρά Πέντε. Του είπα “ναι” και μου είπε “ίδιοι είστε”».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πετρόπουλος είπε για το περιστατικό με τη Ναταλία Αργυράκη: «Υπήρχε επιθετικότητα από μένα, γιατί δεν γίνεται να έρχεστε στην πρεμιέρα ενός έργου και να μη μιλάτε για το έργο».