Δημήτρης Παπάζογλου: «Τρία χρόνια δεν μιλούσαμε με την Μαρινέλλα, θίγομαι για ορισμένα πράγματα»

Δημήτρης Παπάζογλου

"Δεν παύει να ξέρει ότι και γω για εκείνη είμαι ένα μέρος της ζωής της" ομολογεί ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Παπάζογλου όταν βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής χορογράφος αναφέρθηκε στο διάστημα που δεν επικοινωνούσε με την Μαρινέλλα.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Παπάζογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα τα ξαναφτιάξαμε με την Μαρινέλλα και την βοήθησα λίγο στις τελευταίες της εμφανίσεις. Κοίταξε να δεις, έχω και γω τις ιδιοτροπίες μου και θίγομαι για ορισμένα πράγματα. Προσπαθώ πια να τα πετάξω όλα αυτά αλλά δεν θέλω να πάω σε ψυχολόγο. Είναι  μεγάλος μέρος της ζωής μου. Για τρία χρόνια δεν μιλούσαμε. Πήγα όμως και την είδα στο Ηρώδειο γιατί ήθελα να την δω αν και δεν ήθελα να πάω στο καμαρίνι. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω, βεβαίως, είναι μια τεράστια καλλιτέχνιδα κακά τα ψέματα».

«Τελικά πήγα στα καμαρίνια γιατί κάθισα και σκέφτηκα, «γιατί δεν θα πάω;». Μου είπε να την πάρω την άλλη μέρα τηλέφωνο, την πήρα, δεν την βρήκα και με πήρε εκείνη κάποια άλλη στιγμή. «Θα σε χρειαστώ, θα έρθεις;» μου είπε και πήγα. Όσο και εκείνη να είναι μια γυναίκα σκληρή, με τα προβλήματα της και όλο αυτό, δεν παύει να ξέρει ότι και γω για εκείνη είμαι ένα μέρος της ζωής της».

«Τώρα είμαστε όπως και πριν. Με παίρνει στο τηλέφωνο, τώρα που πήγα στο τηλέφωνο της πήρα διάφορα, την αγαπώ και θέλω να είναι καλά» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Παπάζογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.