Δημήτρης Παπάζογλου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντα είχε ένα θέμα με τους χορογράφους, δεν τα πήγαινε καλά»

Δημήτρης Παπάζογλου

«Η Αλίκη υπήρξε μεγάλος μάνατζερ για μένα, αν ζούσε η καριέρα μου θα είχε εξελιχθεί ακόμα περισσότερο», είπε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Δημήτρης Παπάζογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Καλημέρα είπαμε;» και τον Κωνσταντίνο Αρκά.

Δημήτρης Παπάζογλου: «Εγώ γεννήθηκα με μια ιδιαιτερότητα, δεν ήμουν ένα κανονικό παιδί»

«Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη χρωστάω το γεγονός ότι ρισκάρισε μαζί μου να μου δώσει την ευκαιρία να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου αν έχω τα προσόντα. Στην παράσταση “Εύθυμη χήρα” έγινα ο χορογράφος της Αλίκης. Η Βουγιουκλάκη πάντα είχε ένα θέμα με τους χορογράφους, δεν τα πήγαινε καλά.

Είπα τη μαγική κουβέντα στην Αλίκη, ότι η δουλειά του χορογράφου είναι να προβάλει τα ατού του σταρ και να κρύβει τις αδυναμίες του. Κι έτσι ξεκίνησα στην “Εύθυμη χήρα”.

Από το 1980 και μετά δεν σταμάτησα να δουλεύω με την Αλίκη μέχρι την τελευταία της παράσταση, τη “Μελωδία της ευτυχίας”. Η Αλίκη υπήρξε μεγάλος μάνατζερ για μένα, αν ζούσε η καριέρα μου θα είχε εξελιχθεί ακόμα περισσότερο», είπε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

 

Πηγή εικόνας: NDP