Δημήτρης Παπανώτας: «Ζήλεψα που ο Ουγγαρέζος έκανε μπλοκ στην Μαγγίρα και της έκανα και εγώ»

Δημήτρης Παπανώτας

"Είναι ένα "πολύπλευρο" ταλέντο, που θα την προτιμούσα να παίζει σε κάτι επί μουσικής σκηνής" δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το block που υπήρξε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην Μπέττυ Μαγγίρα και για το περιστατικό που τον ενόχλησε από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ζήλεψα που της έκανε ο Ουγγαρέζος και της έκανα κι εγώ. Έχει κάνει διάφορες τηλεοπτικές αταξίες η Μπέττυ και δεν την κατατάσσω στους συναδέλφους μου, ούτε στους παρουσιαστές ούτε στους δημοσιογράφους. Είναι ένα «πολύπλευρο» ταλέντο, που θα την προτιμούσα να παίζει σε κάτι επί μουσικής σκηνής. Στην τηλεόραση δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Με ενόχλησε που δύο φορές παρουσίασε ψέματα την άποψή μου περί του ποιος μπορεί να είναι παρουσιαστής. Είπε ότι εγώ είπα για πτυχία και έκανε ένα σκετσάκι με τον κ. Μακαλιά… άλλος αλεξιπτωτιστής στον χώρο. Ενώ της είπα ότι εγώ δεν το έχω πει, το έκαναν ξανά» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Θα το πω τηλεοπτική ανοησία κι όχι κακόβουλο. Ένας άνθρωπος που είναι αδαής, καταλαβαίνει ένα πολύ μικρό ποσοστό από αυτά που λες. Όταν έχει γνώση, σαφώς καταλαβαίνει πολύ περισσότερα» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας.