Δημήτρης Παπανώτας: «Θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου»

Δημήτρης Παπανώτας

«Κάποιος να ενημερώσει τον Γκουντάρα ότι το ΙΕΚ Παπανώτα το έχει τελειώσει και δεν το έχει καταλάβει», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και όσα ειπώθηκαν χθες στη «Super Κατερίνα» απάντησε σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα του Happy Day.

«Πες και σε εμάς περαστικά γιατί κόντεψε να μας στείλει στο νοσοκομείο χθες με ένα θεματάκι που έπαιξε. Πάρα πολύ ωραίο, ευγενέστατο. Κάποιος να ενημερώσει τον Γκουντάρα ότι το ΙΕΚ Παπανώτα το έχει τελειώσει και δεν το έχει καταλάβει. Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Εμένα, ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου. Μην το ανοίξω…», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στη συνέχεια: «Απλά είχε πολλή δουλειά η κυρία που έφτιαχνε το βίντεο και δεν είδε όλες τις δηλώσεις μου. Είδε αυτές που τη βόλευαν. Όχι αγάπη μου, ο κιτρινισμός σε εμένα;».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε από την πλευρά της: «Αφού ξέρεις και το συζητούσαμε και εχθές ότι πολλές φορές γίνεται ένα πετσόκομα και ένα μοντάζ και για λόγους οικονομίας και γιατί θέλουν να χτυπήσουν έναν τίτλο που πουλάει».