Δημήτρης Παπανώτας: «Ο ΣΚΑΪ δεν αξιοποιεί καλά την Φαίη Σκορδά, έχει ένα πρόβλημα με τα στελέχη του»

Δημήτρης Παπανώτας

"Θα χαιρόμουν πάρα πολύ να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να τους πω ποιους δεν αξιοποιούν καλά, ακόμα και αμισθί" τονίζει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε για όλους και για όλα όταν τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star σε πρόσφατη έξοδο του. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος εστίασε τόσο στην Φαίη Σκορδά όσο και στο λάθος του Happy Day για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε πως » είμαι βέβαιος ότι ο ΣΚΑΪ δεν αξιοποιεί καλά την Φαίη Σκορδά αλλά ο ΣΚΑΪ έχει ένα πρόβλημα να αξιοποιεί σοβαρά τα στελέχη του. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να τους πω ποιους δεν αξιοποιούν καλά, ακόμα και αμισθί. Ας παίρνουν τις μισθάρες αυτοί που τις παίρνουν για να κάνουν τη δουλειά και θα την έκανα εγώ αμισθί για να δουν την διαφορά, έτσι, για μια σεζόν».

Όσον αφορά το λάθος του Happy Day για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, για το οποίο η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε δις συγγνώμη, ο Δημήτρης Παπανώτας τοποθετήθηκε ως εξής. «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος και ξέρει ότι καμιά φορά το ρεπορτάζ δεν είναι… Δεν είναι όμως θέμα καλού ή κακού δημοσιογράφου. Συμβαίνει καμιά φορά το ρεπορτάζ να μην είναι καλό, να μην είναι σωστό. Δεν θα έπρεπε να σχολιάζουμε οι δημοσιογράφοι μεταξύ μας ένα στραβοπάτημα, ένα πιθανό στραβοπάτημα, του οποιουδήποτε συναδέλφου».

«Και λέω στραβοπάτημα γιατί η ορθότητα ενός ρεπορτάζ μπορεί να θεωρηθεί στραβοπάτημα. Το «πάω να κάνω μια συνέντευξη» και δεν ξέρω τι λέω και λέω άλλα ντ’ άλλων και μένει ο τηλεθεατής με απορίες… εκεί σηκώνει κριτική και αρνητική» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Παπανώτας στις νέες του δηλώσεις.