Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Γιώργος Λιάγκας παρά τα πυρά που δέχεται, εξακολουθεί και πρωταγωνιστεί στα νούμερα»

Δημήτρης Παπανώτσς

"Μήπως το κοινό μάς λέει κάτι άλλο;" αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και ο Οδυσσέας Μητσόπουλος. Ο παρουσιαστής πήρε θέση στην κόντρα Λιάγκα – Παππά, μίλησε για το ραδιόφωνο, ενώ μοιράστηκε και την άποψή του για τη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Η επαφή του κόσμου με τον παραγωγό στο ραδιόφωνο δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο έχω μεγαλύτερη ευελιξία να πω όσα σκέφτομαι, οι απόψεις μου είναι λίγο επικίνδυνες για το πώς λειτουργούν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Εύχομαι στη Μαρία Σολωμού και στον Fipster να μείνουν στο podcast. Τα ερτζιανά τέτοιες μοντερνιές δεν τις χωράνε».

Για το σχόλιο του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για τον Στέφανο Κασσελάκη λέει: «Για ποιον λόγο αποκάλεσε ο αρχιεπίσκοπος τον Κασσελάκη καημένο; Τον ξέρει; Δεν είναι καθόλου καημένος, είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, όμορφος και στην προσωπική του ζωή έχει αυτό που θέλει. Είναι επικεφαλής κόμματος. Μόνο καημένο δεν τον λες, τον λες και τυχερότατο. Οι απόψεις που εξέφρασε περί γάμου ομόφυλων ζευγαριών ο αρχιεπίσκοπος ήταν προχωρημένες για τη θέση του».

Για την κόντρα Λιάγκα – Παππά ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας: «Το θέμα των κιλών είναι πια ντεμοντέ, δεν σχολιάζουμε τα κιλά του άλλου, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει το γούστο του. Στον Γιώργο δεν αρέσουν οι παχουλές κυρίες, εμένα οι ‘μπαμπάτσικες’ μου αρέσουν. Ο Γιώργος, περιέργως, παρά τα πυρά που δέχεται, εξακολουθεί και πρωταγωνιστεί και στα νούμερα. Μήπως το κοινό μάς λέει κάτι άλλο; Όταν δουλεύαμε μαζί, δεν είχα προβλήματα, κάποιες διαφωνίες είχα στις επιλογές των θεμάτων. Αν τα βρίσκαμε σε κάποια πράγματα, θα δούλευα ξανά μαζί του».

Για την τηλεόραση συνέχισε: «Το lifestyle ξεκίνησε και… δοξάστε με, από εμένα. Φυσικά όλες οι εκπομπές προσπαθούν να βρουν έναν Παπανώτα να το κάνει, να ασκεί αιχμηρή κριτική με επιχειρήματα, είναι δύσκολο όμως. Εγώ κοιτάω πότε θα βγω στη σύνταξη να ησυχάσει το κεφάλι μου, να πάω σπιτάκι μου».

Πηγή εικόνας NDP