Δημήτρης Παπανώτας κι Ανδρέας Μικρούτσικος σε πόλεμο μέχρι εσχάτων – «Αυτός μου έφαγε την εκπομπή στο Star»

Δημήτρης Παπανώτας

"Ή θα πεις ου γαρ έρχεται μόνο ή ρε φίλε εβδομήντα έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;" ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Μία νέα ηχηρή κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Αφορμή ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Super Κατερίνα και τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή στη συνέχεια.

Χαμός στην Καινούργιου για τον Παπανώτα: «Μικρόψυχο… τα νούμερα» – «Είχες πει ότι είμαι σαν χάσκι»

Ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου κι ανέφερε τα εξής: «Δεν ξέρω τι έπαθαν. Ρωτήστε τους γιατί αφηνίασαν. Με κάλεσαν στην εκπομπή τους για μια δήλωση και μετά με έβριζαν. Ήταν ύβρις. Νούμερο, μικρόψυχος, τοξικός. Ειλικρινά κάτι παίρνουν που δεν παίρνουμε; Δεν ήταν στα καλά τους; Είχαν κακοκοιμηθεί; Κανένα πρόβλημα με τη σύντροφο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Και γιατί η κυρία Καινούργιου δεν το σταμάτησε ως όφειλε;» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι δυνατόν να κάνεις την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους, να περιφέρεσαι σε κάθε εκπομπή… την κάθε σου σύζυγο τηλεπερσόνα και μετά είμαι εγώ το νούμερο; Εγώ τι έχω κάνει στη ζωή μου; Πραγματικά λυπάμαι; Ή θα πεις ου γαρ έρχεται μόνο ή ρε φίλε εβδομήντα έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό; Το κανάλι θα έπρεπε να με προστατεύσει… Προηγούμενα με τον Μικρούτσικο θα έπρεπε να έχω εγώ, αυτός μου έφαγε την εκπομπή από το Star»

Από την άλλη ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε στην Σοφία Μανουσακίδου και μη θέλοντας να δώσει μεγάλη έκταση, έστειλε απλά τα φιλιά και την αγάπη του.