Δημήτρης Παπανώτας: «Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είναι ένα θνησιγενές τηλεοπτικό προϊόν»

Δημήτρης Παπανώτας

"Φτάνουν τα πειράματα στου κασίδη το κεφάλι. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν αυτήν την δουλειά πάρα πολύ ωραία" ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας παραχώρησε δηλώσεις στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου κι απάντησε μεταξύ άλλων για τις νέες εκπομπές της Σοφίας Αλιμπέρτη και της Ελίνας Παπίλα.

«Είδα ένα τρέιλερ της Σοφίας που δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά όμως έμαθα από λίγα πλάνα που παίξαμε στην εκπομπή, ότι ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα από το ότι ήταν στο τρέιλερ γιατί η Σοφία είναι μία νέα γυναίκα, διατηρημένη. Στο τρέιλερ βγήκε λίγο κουρασμένη. Είναι ένα concept που δεν με αφορά καθόλου. Δεν θα το έβλεπα ακόμα κι αν το έκανε η Opran Winfrey, επομένως δεν μπορώ να έχω άποψη» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Έτυχε να δω την Ελίνα Παπίλα στην πρεμιέρα της. Είναι ένα θνησιγενές τηλεοπτικό προϊόν. Δεν ξέρω ποιοι τηλεοπτικοί παράγοντες θεωρούν ότι οι παρουσιαστές είναι κάτι τόσο απλό, που μπορούμε να πάρουμε έναν. Δεν είναι τόσο απλό. Φτάνουν τα πειράματα στου κασίδη το κεφάλι. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν αυτήν την δουλειά πάρα πολύ ωραία. Καταλαβαίνω την ανάγκη να αναζητηθούν νέοι άνθρωποι, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας.